shade Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 Witam, Mam problem z forwardowaniem portow, wydaje mi sie ze router olewa moje ustawienia i wciaz wszystkie porty zamyka. tylko 80 mi dziala (i to dopiero jak odpale mirande albo torrenta ktory teraz sila rzeczy leci przez 80) czy wprowadze recznie czy z tego automatu widniejacego u gory tabelki - nie dziala probowalem restartowac modem, ustawienia wprowadzalem na nowo, zmienialem zakres portow, ustawialem przedzialowo i nic to nie dalo najgorsze jest to ze 2 dni temu wszystko smigalo jak nalezy prosze o pomoc bo juz nie wiem czego sie chwycic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kabul Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 Zaktualizuj firmware do najnowszej wersji, V2.0.20_1.0.20 bodajże. Nie chcesz ustawić odrazu DMZ? bediesz miał odblokowane wszystkie porty. Wejdź do WAN Setup, zafajkuj Default DMZ Server i po prawej wpisz swoje IP komputera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 (edytowane) firmware jest najnowszy (i byl ale probowalem tez ze starsza wersja) nie wiem co to DMZ ale po uczelni poczytam i moze rozwiaze moj problem edit szybko zobaczylem w opcjach i widze ze to mnie zupelnie otworzy na swiat (wtedy pewnie wroce do softwarowego fw i tam zablokuje te ktorych nie uzywam) edit niestety wlaczenie DMZ nic nie dalo, wciaz porty sa zamkniete :/ Edytowane 19 Listopada 2007 przez shade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...