Lookashek Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 Kupiłem sobie ostatnio myszkę Logitech MX Revolution, ale teraz nie mam pojęcia jaką kupić podkładkę, żeby myszka pokazała wszystkie swoje możliwości ;]....Macie jakieś porady, piszcie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 gumowo-nylonowa za 4zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 qck Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszlad Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 ja również poszukuję, kolega poleca mi Icemat 2, szklana duża, on korzysta z MX Revo na takiej podkładce i mówi że jest bardzo dobra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdi200 Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Na PCLabie jest test i napisali ze MX Revo nie radzi sobie z ICEmatem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1sz Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 Lasery nie radza sobie ze szklanymi podkładkami. Najlepszym wyborem dla laserówki będzie jakaś plastikowa podkładka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...