kamyk18 Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 (edytowane) Witam. Czy za około 70zł można kupić w miarę wydajne chłodzenie :?: Obecnie posiadam takie jak tutaj, ale mam podkręconą grafikę i trochę nie wyrabia :? Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam ps. najlepiej z allegro :wink: Edytowane 16 Listopada 2007 przez kamyk18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 (edytowane) Zły dział :| http://forum.purepc.pl/index.php?showforum=99 EverCool Turbo 2 - 59 zł - :) Edytowane 16 Listopada 2007 przez beka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamyk18 Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 (edytowane) Sory, za umieszczenie w złym dziale. Proszę o przeniesienie. A co do tego EverCool Turbo 2 to nie będzie ono za duże i zawadzało o radiatory na pamięci. A tak poza tym to nie ma 7600GT na liście kompatybilności :-? Link do strony producenta. Edytowane 16 Listopada 2007 przez kamyk18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 nie ma go na liscie bo jak lista była robiona to jeszcze 76gt nie było :) i jak może zawadzać jak radiator będzie "pod spodem" karty znaczy na dole a nie u góry? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamyk18 Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 Mam na myśli radiatory na pamięciach karty graficznej :D To 7800 był przed 7600?? Bo on jest na liście. Ps. zmieniłem zakres cenowy do 70zł :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 radiatory pamieci nie beda przeszkadzac, tak 78 bylo przed 76 :) tak jest zawsze mocniejszy model wychodzi wczesniej niz slabsze :) a do 70 zl to i tak najlepszy zakup :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...