Skocz do zawartości
Roxas

Jaka Drukarka Canon Do 130 Zl Kupic(ew. Moga Byc Oferty 140-150zl)

Rekomendowane odpowiedzi

Jaką drukarkę polecilibyście od firmy Canon do 130 zł ?? (ewentualnie jeśli za 140-150 zl jest jakaś lepsza to możecie też polecić) ale żebym do tej drukarki mógł nabyć bardzie tanio kartridże z tuszem (kiedyś w znajomej kafejce internetowej w której po znajomości przesiadywałem widziałem mieli drukarke Canon Pixma bodajże iP1200 i kupywali do niej kartridże z tuszem za 10 zl od sztuki)

BTW. Tak na marginesie co możecie powiedzieć o drukarce Canon iP1300 ? Po ile stoi tusz do niej ?

PS Jeśli uważacie ze drukarka innej firmy za tą cene będzie lepsza to tez czekam na propozycje jaką kupić ;)

Edytowane przez Roxas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

CIekawe zeczy mowisz.. Ip 200 i tusze po 10zł Powedz mi skad to kupie kontener tych tuszy ;)

Do 1200 wchodza PG40(14ml ) cena od 40 do 69 zł lub PG50.

Kolor to CL41 lub CL51 ceny od 79 w góre....

Jesli ma byc tanio i tusze maja ci na długo starczyc to kup HP920C lub cos z tej rodziny.

Tusz czarny to HP15 ceny od 20 zł za refill (pojemnosc 40ml ) wydajnosc 650stron..

Kolor to HP78 refile nawet od 30zł nowki okolo 50 do 70zł.. ( 38ml) 350 stron około..

Napełnic tez nie problem i koszty sa niewielkie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi