Tymoteusz92 Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 Hmm... Ludzie piszą, że sterowniki do tej karty są zdupione;... CF nie działa poprawnie itd...itd... A jak spojrzeć na test CF HD3870(2 razy jak coc :P ) i HD3870 X2 to wychodzi 1-5% szybciej... wiec jak mamy troszkę kasiury to bierta HD3870 X2 i jak wyjdą nowe sterowniki to 2-gą i mamy SUPER zestawik. Tylko zasilacz najlepiej jakiś 500W dobrej firmy np. polecam Yesico (niemiecka firma :D ) http://www.yesico.de/pl/produkty/seria-sil...560-as12cf.html I śmigamy :D :D załapcie ten teścik http://www.tweaktown.com/articles/1282/14/...0_x2/index.html A moja konfiguracja to : C2D E6550 2.33 @ 3.01 GHz (FSB 1700MHz) @ SCTYHE MUGEN :D (50*C w stresie) Kingmax 4x 1GB Gigabyte HD 3850 512MB Zalman (strasznie szumi........................................................................... ) ASUS P5E X38 A zasilacz nie pisze bo padniecie... ze śmiechu...... ale ma 400W :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scWojtek Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 ta karta jest do [gluteus maximus] co chwile mi się komp restartuje ... gry się wieszają .. Jaki jest najlepszy sterownik pod viste ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 podaj z łaski swojej reszte konfigu i nie psiocz z góry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2009 ktoś jeszcze ma przyjemnosc pracować z tą kartą :P? interesuja mnie konkretnie temperatury vrm jakie macie na niej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas0 Opublikowano 13 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2009 (edytowane) Witam , mam problem z moją kartą graficzną ( tak sądzę ), a mianowicie odpalając system podczas wczytywania wyskakuje "brak sygnału wyjścia" i reset . Po jakimś czasie jak piec "ostygnie" to udaje się uruchomić system. W trybie awaryjnym prawie zawsze się odpala. Myślałem że jest to wina jakiegoś wira w systemie ale po skanowaniu nodem i doktorkiem nic nie wyszło. Zmieniłem sterowniki od grafy na nowsze bo akurat wyszły . Mimo to ponownie walczyłem z uruchomieniem pieca. Więc zmieniłem stery na starsze używając driver cleanera do usunięcia poprzednich. Niestety to nie pomogło. W grach objawia się to zwiechą, odwróconymi kolorami, artefaktami często przy filmikach , rzadko dochodzi do menu. Więc różne gry już się nie uruchamiają. Przy prezentacji zdjęć czasem się zawiesza. Wyjąłem wszystko z budy i wyczyściłem, wiatraki, styki , radiator, zmiana pasty na procu itd. Nie jestem wstanie wsadzić karty do drugiego pcie ( karta jest za duża i sate zakrywa na mobo). System został postawiony na nowo i mimo to nie ma zmian. Przy odpalaniu benchmarka od razu odwraca kolory i zwiecha. Jeśli chodzi o temperatury to mobo ok 35-40 proc 40-45 grafa 40-60. nie jestem pewny czy na grafice wyświetla dobrze bo po krótkiej pracy kompa nie jestem wstanie dotknąć się do tego metalowego "stelaża". Wszystko bez oc. ( Q6600,asus p5k pro,ram Corsair 2x2gb 800, hdd 500 32MB, corsair 620w) Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu. Z góry dziękuje Edytowane 13 Września 2009 przez przemas0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viperus Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 Witam , mam problem z moją kartą graficzną ( tak sądzę ), a mianowicie odpalając system podczas wczytywania wyskakuje "brak sygnału wyjścia" i reset . Po jakimś czasie jak piec "ostygnie" to udaje się uruchomić system. W trybie awaryjnym prawie zawsze się odpala. Myślałem że jest to wina jakiegoś wira w systemie ale po skanowaniu nodem i doktorkiem nic nie wyszło. Zmieniłem sterowniki od grafy na nowsze bo akurat wyszły . Mimo to ponownie walczyłem z uruchomieniem pieca. Więc zmieniłem stery na starsze używając driver cleanera do usunięcia poprzednich. Niestety to nie pomogło. W grach objawia się to zwiechą, odwróconymi kolorami, artefaktami często przy filmikach , rzadko dochodzi do menu. Więc różne gry już się nie uruchamiają. Przy prezentacji zdjęć czasem się zawiesza. Wyjąłem wszystko z budy i wyczyściłem, wiatraki, styki , radiator, zmiana pasty na procu itd. Nie jestem wstanie wsadzić karty do drugiego pcie ( karta jest za duża i sate zakrywa na mobo). System został postawiony na nowo i mimo to nie ma zmian. Przy odpalaniu benchmarka od razu odwraca kolory i zwiecha. Jeśli chodzi o temperatury to mobo ok 35-40 proc 40-45 grafa 40-60. nie jestem pewny czy na grafice wyświetla dobrze bo po krótkiej pracy kompa nie jestem wstanie dotknąć się do tego metalowego "stelaża". Wszystko bez oc. ( Q6600,asus p5k pro,ram Corsair 2x2gb 800, hdd 500 32MB, corsair 620w) Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu. Z góry dziękuje Spróbuj w innym kompie jak masz możliwość jak tam będzie to samo to karta jest zwalona i na gware, tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...