DarkBart Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Potrzebuję adresów sklepów w necie gdzie mozna nabyć śledzia do płyty głównej z wyjściami S/PDIF (optyczne +coaxialne). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 nop. takie sledzie do 8rda+ sa potrzebne. Jak ktos wie, to prosze bardzo o info. thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkBart Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 widze że nie tylko ja szukam tego bajerku. Może się ktoś zlituje nad nami i da jakiś maly cynk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 no to daje wam cynk http://www.8rdafaq.com/spdif.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkBart Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 dzięki RaF Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 czy kupujac 8rda+ dostane w zestawie sledzia z firewire, czy musze go dokupic? jesli tak to gdzie / za ile? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 kFUCK! nie działa mi wejście cyfrowe!!! próbowałem coś nagrać z magnetofonu cyfrowego i d... Popixs - śledź jest, jest też dodatkowy śledź z USB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...