Gość Damikor Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Dostępna jest już wersja alpha DirectX 10 od Alky Project - wersji działającej pod Windows XP. Więcej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Bardzo nie świeży news :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 To w ogole dziala, ze tak zapytam ? :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 właśnie, działa czy nie, bo nie chcę systemu od nowa stawiać :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 To w ogole dziala, ze tak zapytam ? :lol2:Jak pamiętam udało im się uruchomic jakis przykład z sdk od MS i nic poza tym... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 DirectX 10.1 for Windows XP clik Stronka made in CCCP :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrrcin Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 DirectX 10.1 for Windows XP clik Stronka made in CCCP :? Mógłby ktoś coś więcej o nim napisać. To jest znowu coś takiego jak ze zwykłą dziesiątką że można tylko jakiegoś demo file'a uruchomić czy coś więcej? :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Z takimi linkami to spadajcie do babci na marchewke :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 I to jeszcze od ruskich :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 (edytowane) Kto będzie na tyle odważny i to zainstaluje XD ? ja ściągam ale nie wiem czy chcem być tosterem tego ;) down \/ A myślisz że mi się chce dziś srać z ruskimi wynalazkami :o btw ściągnęłem ale po datach wnioskuje że to jakiś crap Edytowane 31 Grudnia 2007 przez Nerevar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 wł. punk przywry sysa i jedziesz:) w razie draki wracasz do 2007 roku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 To jeszcze nikt nie testował :wink: To jest zwykły dx9+10 , dx10.1 pojawi się dopiero wraz z sp1 pod viste. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolass Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Wie ktoś coś o rozwoju projektu Alky, który ma umożliwić uruchamianie aplikacji tworzonych pod DX10 w Windows XP? Nowy 3dMark choćby się pod XP nie uruchomi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...