Esper Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 mam dell'a inpspiron 6400, procesor Core2Duo T7200 i 1GB ramu 533 [fsb:Dram = 5:8] 4,4,4,12,16 wg wskazan cpu-z i mysle o zmienie pamieci na 2 lub wrecz 4GB ramu i przejsciu na viste, mam tylko pytanie jakei pamieci kupic? na pewno chce cos na 667 by pasowalo do procesora. Jakies porady? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turok8 Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Imo GOODRAM. Ma tanie a za razem dobre kości. Co do ilości to obiło mi się o uszy że trzeba przy 4gb iść na viste 64 bit :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esper Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 ponowie swoje pytanie widzial ktos gdzies zestaw 2GB z cl4 ma 667mhz? bo jak ja gdzies taki znajde to w innym zklepie mowia ze te pamieci to jednak cl5 [producenci tez] czy ktos moglby rozwiac moja watpliwosc, dell inspiron 6400 obsluzy 4GB ramu np pod wista? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Co do ilości to obiło mi się o uszy że trzeba przy 4gb iść na viste 64 bit :blink:Wszystkie wydania 32 bitowe Visty obsługują do 4GB RAMu (naturalnie zdarzają się problemy :wink: ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pico Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 ponowie swoje pytanie widzial ktos gdzies zestaw 2GB z cl4 ma 667mhz? bo jak ja gdzies taki znajde to w innym zklepie mowia ze te pamieci to jednak cl5 [producenci tez]667 i 800 nie wystepują z cl4 , są tylko i wyłącznie cl5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterdomin Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 dobre są też kingstony 667MHz (obecnie bardzo tanie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...