MicJes Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Tak sobie wlasnie mysle, czy to dobry pomysl. Mianowicie myslalem by wyciac dziure na suficie obudowy i wstawic szybke. Jak myslicie jak to bedzie wygladalo? Bo jeszcze niewidzialem takiej budy. Za wszelkie sygestie z gory dzieki. MicJes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Oczywiscie dziura mialaby byc na calej dlugosci i szerokosci(zostawilbym tylko 2-3cm na kantach, by jakos to sie trzymalo) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Tak sobie wlasnie mysle, czy to dobry pomysl. Mianowicie myslalem by wyciac dziure na suficie obudowy i wstawic szybke. Jak myslicie jak to bedzie wygladalo? Bo jeszcze niewidzialem takiej budy. Za wszelkie sygestie z gory dzieki. MicJes zajebiscie głeboko trzeba bylo szukac zeby znalezć taka obudowe jek jest na tweak.pl w dzele modyfikacje :evil: http://tweak.pl/artykul/mod_macpie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Jeżeli chcesz orientacyjnie wiedzieć jak to będzie wyglądało to najlepiej zajrzyj na http://www.moded-kompz.net/modules.php?set...=view_album.php . Troszke długi ten adres :) , nie mniej jednak efekt takiego zabiegu jest bardzo ciekawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 hmm, tylko ze ja chcialem dac na cala dlugosc i szerokosc, a potem jeszcze zmodowac cd-rom, i bedzie fajny efekt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 hmm...a mnie ta "wykladzinka" na dole budy bardzo imponuje :-) cholera zajebista sprawa...nie da sie skolowac takiego czegos skads??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 wydrukowac mozna takie cos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 no to bierz sie za modowanie chlopie i pokaz co tam wykombinowales... jak zrobisz moze byc 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Jezeli okno na caly "sufit" to IMHO only z przezroczysta zasilka i oknem w CD, inaczej efekt jest mierny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogr22 Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Jezeli okno na caly "sufit" to IMHO only z przezroczysta zasilka i oknem w CD, inaczej efekt jest mierny.W całosci zgadzam sie z Toba reed. Jak cos robic to robic to pożądnie !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 To bedzie xtra pomysl, pod warunkiem, ze nie zmascic nic przy cieciu. tzn, czy bedzie rowno uciete i jakis fajny ksztal ewentualnie (IMO prostokat to kicha). Duzo da tutaj sposob zamocowania plexi. Nie radzilbym na chamca przykrecac bez uszczelki bo bedzie kicha. Uszczelka musi byc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rice Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Ja mam dziure w dachu na całą długość i szerokość super to wygląda widać napęd i zasiłke. pokazał bym wam foty tylko nie wiem jak je tu wsadzić :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Rice jak chcesz wstawić zdjęcia to prześli mi je na poczte a ja wżuce na serwerek i umieszcze je tu w topic-u. A z tą szybą to nie głupi pomysł ale potem na dube nic jush nie postawisz bo się porysuje szybka :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Pod tym adresem http://zawsze.servebeer.com:90/gadulek/mod...rice/index.html umieszczone są zdjęcia budy rica. On ma właśnie wyciętą dziure na górze budy i wstawioną szybke !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Jezeli okno na caly "sufit" to IMHO only z przezroczysta zasilka i oknem w CD, inaczej efekt jest mierny. O3wiscie BTW(nie bede nowego topica zakladal) Jaka pleksi jest dobra na scianki zasilacza? Chodzi mi o grubosc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rice Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Myslę że wycinanie dachu jest najfajniejsze tyle że trzeba mieć dobry sprzęt do wycinania bo w moim przypadku robiłem to szlifierką kątowa i tak super nie wyszło no ale :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Właśnie o takim czymś myśle. Szybka na całej długości + mod zasialcza + mod CD'ka(tylko mi tej spawary TEAC troszkę szkoda, bo jeszcze 0.5 roku gwarancji :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.y Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 do moda zasilacza to najlepiej 3 mm po za tym ktos już robił takiego moda opisanego na forum poszukaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Myslę że wycinanie dachu jest najfajniejsze tyle że trzeba mieć dobry sprzęt do wycinania bo w moim przypadku robiłem to szlifierką kątowa i tak super nie wyszło no ale :) A ja cala bude cialem...nozycami do blachy. :D Jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma. Rece mialem troche skatowane, bo otwory niewielkie, a blach ostra, ale wyszlo niezle :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rice Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Brawo dla [M]aRoo - dla kompa zrobi wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...