got3 Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Zakupiłem ostatnio nowy dysk twardy i zainstalowałem na nim system. Podczas instalacji wpięty był także stary dysk (był ustawiony na slave) na którym miałem już zainstalowany jeden system. Problem w tym, że nowa instalacja bootuje się ze starego dysku. Istnieje możliwość ustawienia ręcznie bootowania na nowym dysku? Będę wdzięczny za pomoc. Pierwszy raz spotkałem się z taką sytuacją i nie wiem co zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vejita Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Ustaw w biosie kolejnosc botowania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
got3 Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Problem w tym, ze pliki bootowania sa na starym dysku. Był on podpięty podczas instalacji nowego systemu i tam dopisało :/ Oczywiście mowa o windowsach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...