Sniper Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Z testów wynika że Samsung bije nawet Cossair więc muszą to być super pamięci. Nie wiem jednak jak to wygląda w przypadku Kingstona na kościach Samsunga. Które będą lepsze na Infineonie czy na Samsungu ? A może poprostu sam Samsung ? Mówie o modułach 266 MHz bo na moim KT266A podobno nie pójdą pamięci 333 MHz. A może się myle ? Jeśli ktoś ma takie pamięci to proszę o podanie mi wyników testu np z PCMARKA 2002. Może być moduł 256 lub 512 DDR. Czekam na wasze opinie. Piszcie póki RAM jest jeszcze w cenie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kretyn Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 DDR 333 Mhz pójdzie na Kt266A ale ustawi sięna 266 mhz, jednak z wiele lepszymi "tajmingami" niz zwykłe DDR 266 - napewno!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sniper Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Hej napiszcie coś więcej bo ram drożeje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 oj bedzie drozal, oj bedzie. wydaje mi sie ze do czerwca nie zedzie ponizej 340zl za 512/333 noname (ja tak qpowalem mam seiteci :() Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 A powiedzcie mi co lepiej kupić: 256MB 333Mhz KINGSTON 185zł czy.. 256MB 333Mhz Infineon 169zł Z góry dzięks za pomoc... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Ja tam mam Kingstony na kościach Samsunga i to shit niesamowity jush chyba TwinMos by lepiej się kręciły :D Poprostu zawiodłem się na Kingstonie i to bardzo bo myślałem że będą lepiej się kręcić :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekt Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 jak dla mnie to lepiej infineona, bo w koncu kingston robi na nich a jest drozszy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Eeee tamm kupiłem kingsotna na kosciach kingstona :) A dałem 165zł :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Ja tam mam Kingstony na kościach Samsunga i to shit niesamowity jush chyba TwinMos by lepiej się kręciły :D Poprostu zawiodłem się na Kingstonie i to bardzo bo myślałem że będą lepiej się kręcić :? Kumpel ma Kingston'y na kościach Samsunga i niestety okazały się niewypałem... :cry: Ja mam Kingston'y na kościach Nanya i są superrrr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Dobre sa tez na Winbond ale ciezko je dostac. U znajomego chodzily na 420MHz. Ja ich nie moge dostac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...