sw1ssst Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 (edytowane) Siema mam problem z netia :mur: Dotad mialem netie 512/128 ale konczy mi sie umowa wiec chcialem przyspieszyc na 1mb Zadzwonili do mnie z neti ze moga przyspieszyc i jak juz to potwierdzilem to powiedzieli ze do 17.11.07 przyspiesza Wchpdze rano na komp ciagle stary net, dzwonie i mowie ze nie ma neta 1mb chociaz zamawialem, a babka mi mowi ze jest od rana aktywne 1mb. O co chodzi, sprawdzalem na stronie ciagle 512 i sciaga z predkoscia 60kB :cry: Czy do zmiany neta trzeba nowy modem czy stary moze byc, czy cos musza przyslac czy wszystko styknie? HELP! Edytowane 2 Grudnia 2009 przez LMAO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol26 Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 moze reset modemu pomoze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...