Gość aruś Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 powiedzcie mi jaką temperature moge uznac za zadowalającą na następujących podzespołach? pentium III 1000Mhz płyta asusTUV4X GeForce2Pro chodzi mi o to ile dane urządzonko potrzebuje do szczęścia :) czy np 40 stopni C dla procesora to w sam raz? do jakich temperatur mam doprowadzić na tych urządzeniach??? na dzisiaj mam: CPU - 40C MB - 25C Krawędź chipsetu karty graficznej - 41,6 C Powierzchnia chipsetu karty graficznej 51,6 C Czy mam na tym poprzestać czy może zbijać temperaturki dalej? Bardzo prosze o wasze opinie - walczyc z tymi temperaturami czy nie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 powiedzcie mi jaką temperature moge uznac za zadowalającą na następujących podzespołach? pentium III 1000Mhz mam płyta asusTUV4X GeForce2Pro A przy jakim chlodzeniu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 kurka............. rozumiem ze temperature bez coolera ( be nie podales nazwy )......... noooooooooo to tak z 80*C to ja bym sie cieszyl. Ale nie wiem czy dlugo by to trwalo.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 z vapochillo (czy jak tam sie to pisze) to -50*C :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raziel Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 40 stopni to w sam raz:) Spokojnie mozesz zdjac radiator:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rymek Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 hehe, wiem ze ten temat to juz z milion razy byl, ale nie dawajcie glupich pomyslow bo kolega aruś gotow jeszcze posluchac i naprawde zdjac ten radiator;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 na dobrym WC 40stopni w stresie to calkiem ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...