Gość aruś Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Jak sobie z tym radzicie? wyciszyłem juz wszystko i tylko ten szum nie daje mi spać.. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 wloz go do pojemnika na zarcie dla psa a tak na serio , to berkut robil wyciszenie porpzez chlodzenie jego woda - dysk byl szczelnie zamkniety w jakims pudelku (ale nie na zarcie dla psa ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 kupic dysk ktory nie szumi moj maxtor 7200 jest nieslyszalny, dookola jest obklejony gabka do uszczelniania okien podwojnie i wlozony w szuflade dzieki temu na wcisk bez srubek, nic nie slychac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 kup se barake ja mam ta co w podpisie i jest nieslyszalna nawet na full stres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 http://www.silentpcreview.com/modules.php?...ticles&secid=14 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogr22 Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Dobra Barracuda nie jest zła, mialem wczesniej czworke, praktycznie nieslyszalna. Trzba sie bylo niezle nasluchac zeby cos uslyszec :-) Teraz mam Caviara SE i jest roznica. Wiec raczej radze Ci sprzedaj ten co masz i kup sobie Barracude :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 No ja mam baracude IV i na poczatku byla nieslyszalna ale teraz po 8 miesiacach jest słyszalna i mnie zaczyna w<span style="color:red;">[ciach!]</span>ia...ć wiec nie wiem jak to z nimi jest chyba zalezy od modelu jedno jest pewne na poczatku na bank nic nie slychac ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 No ja mam baracude IV i na poczatku byla nieslyszalna ale teraz po 8 miesiacach jest słyszalna i mnie zaczyna w<span style="color:red;">[ciach!]</span>ia...ć wiec nie wiem jak to z nimi jest chyba zalezy od modelu jedno jest pewne na poczatku na bank nic nie slychac ;-) jak sie dysk trzyma na pci fsb wiecej niz 33-38mhz to zaczyna dysk byc coraz glosniejszy i zaczyna jeczec mialem tak z maxtorem na 48mhz fsb :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...