Piotr23x Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Witam Od paru tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem obudowy Antec P182 w którym fabrycznie zostały zamontowane 3 wentylatory 120 mm. Wentyle kręcą sie na najniższych obrotach jednak są słyszalne. Teraz mam problem, czy wymieniając te wentyle na jakieś 3-4 inne (tylko jakie ?) i dodając jakiś panel do regulacji zauważę poprawę co do poziomu generowanego hałasu ? Zaznaczam że pozostałe elementy w obudowie są wyciszone i tylko te wentylatory Anteca trochę szumią . Na procku mam Mugena i wydaje mi się ze wentylator Scythe nie hałasuje tak jak wentylatory Anteca, a zastanawiam sie czy można ciszej ? Pozdrawiam, Piotrek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyrektor Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Polecam fanderki 120mm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlashBeast Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Mam jednego fanderka12m na procu drugiego w zatokach 5.25. Ten na przodzie obudowy ma 950rpm a na procesorze 1100rpm - zero dzwieku, nic nie słysze. :) Również polecam fandery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Fander'y albo Acutake'y. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Oczywiście Acutake 120mm ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...