21szpak Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Wiekszosc nowych plyt glownych ma teraz tylko jedno zlacze IDE na laminacie a ja mam 2 naped DVD-RW i dysk HDD oba na IDE, czy moge podpiac te dwa napedy do tego jednego złacza IDE, czy wtedy da sie wogole zainstalowac swierzutki system czy moge byc jakies problemy? Wiem ze HDD musi byc MASTER a DVD wtedy SLAVE ale czy to zadziala.? Nie mam narazie kasy na przejsciowke z IDE na SATA bo to by rozwiazało problem wiec dlatego sie Was pytam i prosze o pomoc w tej sprawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Jasne ze mozna :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nosweratu Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 mozesz tak podlaczyc - kopiowanie danych dvd na hdd podlaczony na tej samej tasmie bedzie poprostu wolniejsze sugeruje zastosowanie tasmy 80 zylowej zeby umozliwisc normalna komunikacje ( to tak dla przypomnienia) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...