Tapio Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Witam, Wlasnie kupilem sobie rouer, polaczylem wszystko i jest ok. Wszystko dziala, siec jest wykrywana na moim laptopie ale chcialbym ja teraz zabiezpieczyc tak aby nikt niepowolany nie korzystal z tej sieci. Jak to zrobic? Gdzie sie wpisuje haslo bo nie mam pojecia o tym. Prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Witam, Wlasnie kupilem sobie rouer, polaczylem wszystko i jest ok. Wszystko dziala, siec jest wykrywana na moim laptopie ale chcialbym ja teraz zabiezpieczyc tak aby nikt niepowolany nie korzystal z tej sieci. Jak to zrobic? Gdzie sie wpisuje haslo bo nie mam pojecia o tym. Prosze o pomoc Jaki router? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tapio Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Jaki router?Belkin Wireless G+ MIMO Router Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Atrus Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Wylacz SID, wlacz WPA, i przydziel adresy IP na sztywno.Nikt Ci sie nie wbije do sieci,nie ma bata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tapio Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Wylacz SID, wlacz WPA, i przydziel adresy IP na sztywno.Nikt Ci sie nie wbije do sieci,nie ma bata. no tak ale jak to zrobic mam konkretnie bo ja noga jestem :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacho Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 starczy ze podslucha SSID i sklonuje sobe MAC albo poprostu wywola konflikt IP. sieci bezprzewodowe nie sa bezpieczne i kropka - bo chyba ze polaczenia sa autoryzowane przez radiusa naprzykald. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tapio Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 starczy ze podslucha SSID i sklonuje sobe MAC albo poprostu wywola konflikt IP. sieci bezprzewodowe nie sa bezpieczne i kropka - bo chyba ze polaczenia sa autoryzowane przez radiusa naprzykald.tylko ze ja chce to zabezpieczyc tylko zwyklym haslem bo wychodze z zalozenia ze jak ktos sie bedzie na tym znal to i tak sie wlamie i tak, tak wiec jak wprowadzic haslo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griszman Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 (edytowane) Ustaw po prostu zabezpieczenie typu WPA-PSK, powinno być gdzieś we właściwościach WiFi. Hasło jakieś trudniejsze, żeby zawierało cyfry i litery. Wystarczy... Edytowane 18 Listopada 2007 przez Griszman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tapio Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 Ustaw po prostu zabezpieczenie typu WPA-PSK, powinno być gdzieś we właściwościach WiFi. Hasło jakieś trudniejsze, żeby zawierało cyfry i litery. Wystarczy...tzn ktore zabezpieczenie mam wybrac i ile znakow ma miec to haslo? Bo to tu ustala sie haslo? (patrz zdjecie) Pytam poniewaz jak wpisze jakies haslo to na drugim komputerze nie mam nawet mozliwosci wpisania hasla (przy mojej wykrytej sieci jest czerwony krzyzyk sygnalizujacy jakis problem a jak haslo zdejme to wszystko dziala) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 w systemie musisz podac to samo haslo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...