Gość Ramzes The Great Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Siemka, mam troche dziwny problemik. Mam hdd taki jak w podpisie, po wlonczeniu kompa z obudowy dobiega dziwne buczenie, nie wiem juz co mam z tym zrobic, powoduje je hdd, ktory nie jest wogole glosny a jedynie wprawia obudowe z rezonans jakis :( pomozcie co zrobic !!!!!!!???????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 podociskaj.... dokrec.. pozdejmuj boki obudowy..a jak nic nie da to powkladaj jakies gumki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cradle Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Miałem podobny problem - skręcenie obudowy od nowa dało jakiś efekt ale nie na długo... :( Kupiłem nową , lepszą obudowę i po problemie. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 tez mialem taki problem tylko problemem byla nagrywarka nie dokrecona i tyle dokrecilem i jest w porzadku :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 jeszcze raz podokrecaj wszystko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jey45 Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 jak masz kilka kieszeni na dyck w obudowie to przeloz i dokrec ... hehe a niech dsk bedzie na 4 srubkach :D bo moze na 2 masz:) a jak nie to WYTNIJ SOBIE z cieniutkiej gumy 2 paski i zrib w nich takie dziurki i umiesc je w obudowie razem z hdd i niech te paski beda bo bokach dysku i styka ... mialem tak w starym kompie ale to na krtotko bo potem bylo ok :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 ja miałem to samo ale z nagrywarką i podkładki pomogły. do dysku poszukaj śrubek ze skośnym gwintem krótkich (tak to się chyba nazywa) o wiele lepiej trzymają od zwykłych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxximuS Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Najlepiej jak bys mial dętke od roweru ja ma z takies zrobione i podwieszone na szeleczkach sprawdza sie znakomicie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Jezeli jestes pewien, ze to obudowa to popieram kolegow. Sprawdz jeszcze czy to czasem wentyl na gf2mx tak nie buczy. Mialem tak samo i myslalem na poczatku, ze to buda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Ja mialem identycznie - tez mialem taki dysk. Jedynym sposobem jaki znalazlem bylo wykrecenie dysku i polozenienie go na podkladce z korka w dolnej kieszeni 5.25, niestety grzal sie niemilosiernie. Problemu inaczej rozwiazac nie zdazylem bo mialem wlamanie do mieszkania :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...