Gość cwaniak0 Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Chciałbym się spytać czy modem co dostaje sie z neostrada lub netia jest dobry czy lepiej kupic sobie samemu jakis a jesli kupic to powiedzcie jaki ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 router -> http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=247591 nie wal topicu jeden obok 2giego.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw1ssst Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 Przy podpisywaniu umowy w neti mozesz wybrac : thomson speedtouch 330 albo sagem f@st 800 ja mialem oba (teraz mam sagema) i bardziej jego polece, jak dotad tylko 3 razy mnie roslaczyl :) a thomson to kicha ciagle disconnecty, resety kompa, blue screeny i bledy z brakiem sygnalu itp. Nie wiem jak jest z neo i ich softem, niech sie userzy wypowiedza :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...