Działo Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 TTC-D5TB czy styknie on do athlona 2 GHz??????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 na 0,13 to styknie. bo ja mam JIUHB 0302 1700+2 2ghz i temperatura nie jest przerazajaca........ wszystko stabilnie...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 TTC-D5TB czy styknie on do athlona 2 GHz???????????biorąc pod uwage Athlon rdzeń Thunderbird i 2Ghz i to ze ten rdzeń będzie potrzebował ok 2.2V zeby dzialać na 2Ghz procesor będzie wydzielał ok 200W więc prawdopodobnie spłonie ci po ok 1minuty na tym coolerku. Zeby schlodzić ten procesor będziesz potrzebował baaaaaaaaaardzo pożądnego Watercoolera z chłodnicą samochodową. Aby kręcić (nie wiem co :P) to bedziesz potrzebował 2x peltier 226W. A tak w ogole to Thunderbirda @2Ghz na 2.2V to za chiny na Titanie TTC D5TB nie uruchomisz... !!!bede!!!złośliwy bo nie lubie taki pytań Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 TTC-D5TB czy styknie on do athlona 2 GHz???????????biorąc pod uwage Athlon rdzeń Thunderbird i 2Ghz i to ze ten rdzeń będzie potrzebował ok 2.2V zeby dzialać na 2Ghz procesor będzie wydzielał ok 200W więc prawdopodobnie spłonie ci po ok 1minuty na tym coolerku. Zeby schlodzić ten procesor będziesz potrzebował baaaaaaaaaardzo pożądnego Watercoolera z chłodnicą samochodową. Aby kręcić (nie wiem co :P) to bedziesz potrzebował 2x peltier 226W. A tak w ogole to Thunderbirda @2Ghz na 2.2V to za chiny na Titanie TTC D5TB nie uruchomisz... !!!bede!!!złośliwy bo nie lubie taki pytań brawo ;] zara ide do szkoly, a juz dobry humorek z rana :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 TTC-D5TB czy styknie on do athlona 2 GHz???????????biorąc pod uwage Athlon rdzeń Thunderbird i 2Ghz i to ze ten rdzeń będzie potrzebował ok 2.2V zeby dzialać na 2Ghz procesor będzie wydzielał ok 200W więc prawdopodobnie spłonie ci po ok 1minuty na tym coolerku. Zeby schlodzić ten procesor będziesz potrzebował baaaaaaaaaardzo pożądnego Watercoolera z chłodnicą samochodową. Aby kręcić (nie wiem co :P) to bedziesz potrzebował 2x peltier 226W. A tak w ogole to Thunderbirda @2Ghz na 2.2V to za chiny na Titanie TTC D5TB nie uruchomisz... !!!bede!!!złośliwy bo nie lubie taki pytań brawo ;] zara ide do szkoly, a juz dobry humorek z rana :P a ja mam grype :( po juz 5dni po tym jak mnie suki pogonily z poniedzialek :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 200W ? thoroughbred ? dżisus .... co wy smierdolicie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 200W ? thoroughbred ? dżisus .... co wy smierdolicie ? A widzisz roznice miedzy Thunderbird a Thoroughbred ??? Jak dla ciebie nie ma roznicy to ja cie przepraszam :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kretyn Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 nie ma chyba Thunderbirdów szybszych niz 1400 MHZ ... mnie się tak zdaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 No i dobrze ci się zdaje. Thunderbird to przy 2,2ghz musiał by być schłodzony gdzieś blisko zera absolutnego :) pełen LOL BTW Nie próbujcie tego wiatraka z palomino 2000xp ! Na pewno nie da rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...