Dr@GuN Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 hej mam pytanie jak mam taka jak w sigu karte i podobną tyle że marki galaxy to pojdo w sli ? tzn jak patrzę to takie same pamiątki takty (tą msi to się wykręci rdzeń na 500mhz luzem :) ) więc niby identyczne nawet jak je oglądałem to niby podobnie wygląda całe te otranzystorowanie inny kolorek pcb (ja mam niebieski laminat a to to jest czerwone) w 3d smarkach niby tesh wyniki różnią się w zakresie błędu statystycznego (wahania rzędu 5pkt !) wszystko wskazuje że karty są "identyczne" tylko inna firma :/ może jak by wgrał bios do obu kart ten sam ? chodziło by sli ? tego 66 od msi mogę mieć za zamówienie nowej grafy braciakowi więc by mi się opłacało.... :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 rdzeń ten sam, zegary tez to powinna ruszyć śmiało. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damikor Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Można łączyłem Palita 76GS z Galaxy 76GS i bez problemu działało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 właśnie ten problem że pamięci właśnie zauważyłem że mają ciut inne timingi , gorsze ale za to więcej mhz , pewnie jak zmienie biosa nie będzie problemów , ale się zapytam czy by się obeszło bez zmiany ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wallec Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 jak masz je "na stanie" to najprosciej bedzie jak wlaczysz i sprawdzisz czy dziala. bo gdybanie gdybaniem a praktyka praktyką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 (edytowane) hej mam pytanie jak mam taka jak w sigu karte i podobną tyle że marki galaxy to pojdo w sli ? tzn jak patrzę to takie same pamiątki takty (tą msi to się wykręci rdzeń na 500mhz luzem :) ) więc niby identyczne nawet jak je oglądałem to niby podobnie wygląda całe te otranzystorowanie inny kolorek pcb (ja mam niebieski laminat a to to jest czerwone) w 3d smarkach niby tesh wyniki różnią się w zakresie błędu statystycznego (wahania rzędu 5pkt !) wszystko wskazuje że karty są "identyczne" tylko inna firma :/ może jak by wgrał bios do obu kart ten sam ? chodziło by sli ? tego 66 od msi mogę mieć za zamówienie nowej grafy braciakowi więc by mi się opłacało.... :lol2:To jest klucz do wszystkiego Najlepiej jakbyś zrobił sobie jakis fajny bios z VGPU+ i czujnikami temp :) Wgrywaj pojedyńczo do kart, później zepnij je w sli i wszystko smignie - z róznymi biosami sli potrafi sie dezaktywować w windowsie o tak o Edytowane 19 Listopada 2007 przez victor89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...