mati1011 Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Dzień dobry,to mój pierwszy post.Witam wszystkich użytkowników forum.Miałbym prośbę w znalezieniu małego, prostego wzmacniacza m.cz. o mocy od 20-50W.Potrzebowałbym go do podłączenia dwóch głośników.Myślałem nad prostym rozwiązaniem wzmacniacza od mini wieży,lub mniejszym.Bardzo zależy mi na jak najmniejszych gabarytach tego urządzenia.Posiadam na ten cel środki w wysokości ok.100zł-maxymalnie do 200zł ponieważ jestem "biednym" studentem B-) :wink: .Jestem bardzo zdziwiony faktem że takich urządzień nie mogę nigdzie znaleźć ani nabyć.Proszę was szanowne koleżanki i koledzy o pomoc w jakże trudnej sprawie :P. Z góry dziękuje za pomoc.Pozdrowienia. :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Na samej górze tego działu masz przyklejony temat o audio- tyle na ten temat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...