ORZECH1976 Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Chciałbym kupic samą karte graficzną ale jestem kompletnym laikie w składaniu sprzętu :-| Zawsze jak dokupowałem części składano mi je w serwisie ale w tym przypadku to nie przejdzie. Wiec w związku z tym mam pytanie: Czy zna ktoś stronke gdzie łopatologicznie i obrazkowo pokazane jest gdzie i który przewód zainstalowac w płycie głównej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Nie ma żadnych przewodów (no chyba że od zasilania). Poprostu-wyjmujesz ze slotu starą kartę (odkręcając wcześniej śrubkę mocującą śledzia), wsadzasz nową, dokręcasz śrubkę, wpinasz 6-pinowy przewód zasilający do gniazdka na skraju karty, podłączasz kabel od monitora i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 chcesz zmienic X1950XTX na 2900xt :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 chcesz zmienic X1950XTX na 2900xt :blink:dokladnie na to samo spojrzalem , jesli juz tak bardzo chcesz wymienic to moze cos z 88GF :) albo poczekac troche bo w wymianie X1950XT--->2900XT nie widze sensu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...