CriXu Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Witam Mam problem bo nie wiem jakiego GPS-a wybrac :/ Aktualnie posiadam Mio P550 z mapami TomTom-a w versi 6,5v czy jakos tak. Problem w tym ze bardzo nie podoba mi sie i mam czesto problemy z zasiegiem... Mam do wybory GPS-a ze sklepu wersje XL za 200 funtow albo wycofanego juz jakis czas temu ze sprzedazy TomToma Go910 ktory kosztuje rowniez 200funtow z tym ze wersji "refurbished" jest on na 12 miesiecznej gwarancji z tym ze ten jest z e-bay-a... Wszystko wyglada w porzadku, ale czy moglby mi ktos doradzic ktorego GPS-a wybrac??? Ktory bedzie lepzszym wyborem??? Prosze o pomoc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Trochę na ten temat było już napisane tutaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek.jurek1 Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 Witam Mam problem bo nie wiem jakiego GPS-a wybrac :/ Aktualnie posiadam Mio P550 z mapami TomTom-a w versi 6,5v czy jakos tak. Problem w tym ze bardzo nie podoba mi sie i mam czesto problemy z zasiegiem... Mam do wybory GPS-a ze sklepu wersje XL za 200 funtow albo wycofanego juz jakis czas temu ze sprzedazy TomToma Go910 ktory kosztuje rowniez 200funtow z tym ze wersji "refurbished" jest on na 12 miesiecznej gwarancji z tym ze ten jest z e-bay-a... Wszystko wyglada w porzadku, ale czy moglby mi ktos doradzic ktorego GPS-a wybrac??? Ktory bedzie lepzszym wyborem??? Prosze o pomoc... słuchaj ja nie wiem po co masz wogóle ściągać z zagranicy czy kupować na ebayu nawigacje.....?? :blink: jesli chodzi o tomtoma to obejrzyj sobie dokładnie co i za ile a przede wszystkim weź pod uwage dostawe bo nie okłamujmy się, ale czy dostawa z ebaya będzie bezpieczna...nie masz pewności co Ci wsadza do pudełka w 100%... http://www.tylkogps.pl/product.php/1,20/46...Tom-One-XL.html mysle, ze na tej stronce znajdziesz to czego szukasz. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CriXu Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 zakup w polsce odpada :) mieszkam w UK stad moglbym kupic na ebay-u :) koszt GO910 wraz z przesylka to 200funtow (1200zl) od pewnego sprzedawcy... A jak nie na ebay-u to w sklepie moge kupic XL-ke z mapa calej Europy za 200funtow :) (nie potrzebna mi zbytnio mapa polski), najbardziej potrzebuje UK. ale doszedlem do wniosku ze nie potrzebuje wszystkich tych bajerow i jutro jade do sklepu kupc TomTom-a ONE XL z mapa Europy. Zastanawia mnie tylko czy do tego TomTom-a bede dokupic inne mapy na karcie SD z serii TomTom-a, jakies nowsze wersje... Wie ktos cos na ten temat??? czy jak juz kupie ta XL-ke to bede mogl korzystac tylko z tej mapy ktora jest domysle wgrana???? jak to jest??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...