Skocz do zawartości
badboy88

Orange Free Z Laptopem ?

Rekomendowane odpowiedzi

Maxdate ECO 4510 IW czy tego nowego o.book belinea???

Maxdata wychodzi 3000 złotych a belinea 3600...

Belinea ma tą ciekawostke że wszędzie występuje dokładnie ten model ale w niższej konfiguracji....orange daje dużo lepszego...i nawet jest to napisane ...

Co lepiej wybrać ???

Wada Belinea jest taka że jest biała no ale cóż....jest wydajniejsza chyba???

Aha,orientuje sie ktoś czy jeśli jestem klientem orange od pół roku,miesięcznie płace abonament ok 300-400 złotych to czy żeby zawrzeć umowe będe musiał przedłożyć zaświadczenie o zarobkach itp itd ??? ...bo takowego nie mam....

i ratuje mnie tylko to że płace regularnie wysokie rachunki w orange...

A jak wiadomo to przy kupnie laptopa w orange podpisuje sie dwie umowy,kredytową z lucasem i zwykłą z orange....

ps. http://www.orange.pl/portal/map/map/int_tech_mob?id=2445546 ......czyli co ? jak będe chciał połączyć sie z netem to mam wyciągnać karte sim z telefonu i wsadzić ją do modemu w laptopie ?:|

post-140251-1195433310_thumb.jpg

Edytowane przez badboy88

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oba laptopy produkuje ta sama firma - Maxdata.

Ten drugi jest dużo wydajniejszy i ma wbudowany modem HSDPA w sobie, do pierwszego dostaje sie osobną karte na express card.

Zaświadczenie o zatrudnieniu i/lub zarobkach bedziesz musiał przedstawić na 100% dla lukas banku.

IMO oba laptopy to strata kasy i bardziej warto wykupić orange free z samą kartą merlin, oraz zakupić sobie jakiegoś porządnego laptopa np. HP za ok 3000 zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi