Mr.Martin Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 Witam Zamierzam kupic MP3 dla zony ale nie wiem ktora wybrac. Na allgero zauwazylem duzy wysyp Samsungow (2Gb za okolo 90zl). Zalezy mi na tym aby : - miala radio - dosc dlugo grala na baterii - miala ladny , po polsku wyswietlacz - mogla tez w razie zcego sluzyc jako pamiec przenosna ( cos w stylu pendrive) - i wiele innych ktore przydza sie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 Creative ZEN Stone Plus w kolorze odpowiadającym twojej żonie który na pewno znasz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 (edytowane) Nie ten dział... Odtwarzacze mp3 - tu powinieneś zadać to pytanie. Ile możesz max wydać?? Edytowane 19 Listopada 2007 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 ja wiem gdzie okolo 100zl ale mzoe byc troche wiecej i troche mniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 No to za 109zł masz 1GB ZENa Stone w Agito.pl- KLIK a za 179zł masz ZENa Stone Plus 2GB- KLIK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...