Skocz do zawartości
Elendir

Athlon X2 3800+ 939 Problemy Help

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc wszystkim icon_smile3.gif MAm problem kupilem sobie X2 3800 na 939 mobo asus A8N-E nforce ultra i mam problemy z tym procem grajac w stalkera gra ciagle mi sie zawiesza jakis dzwiek sie powtarza i pausa pomaga tylko twardy reset (zdarza sie to roznie raz gralem 4 godziny i nic a nieraz nawet po 15 minutach ) nawet po resecie musze prad wylaczyc bo komp nie chce wstac icon_sad2.gif grajac chwile w inne gry nic takiego chyba sie nie zdarzalo przynajmniej nie zauwazylem ale moze za krotko gralem :/ pozostale moj config to zasilaz chiefteak 400W geforce 7900GT i mam troche wiatraczkow 4 w obudowie plus pare urzadzen na USB typu kamerka intrnetowa itp .. Moze ktos mi powie co to moze byc wgralem amd oprimazera ale jakos tez nie bardzo to pomaga proc ustawiony 200 pamieci na 200 HT na 3 napiecie 1.350 i podnioslem nawet na 1.600 cos tam temperatura 40C takze napewno to chyba niejest przgrzewanie no nie wiem co robic icon_sad2.gif moze to proc jest walniety heh reinstalowalem windowsa ..

ps.Moze przeinstalwoac system i nie wgrywac latki od MS i patcha od AMD no nie wiem ..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm pamieci masz ustawione na auto?

zrob tak sciagnij stressprim2004 dla 2 jajek i odpal test ram on ladnie obciaza cpu i ram, jak sie wylozysz to podbijesz w biosie napiecie pamieci i tak az przestanie sie wykladac... ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi