Elendir Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 Czesc wszystkim icon_smile3.gif MAm problem kupilem sobie X2 3800 na 939 mobo asus A8N-E nforce ultra i mam problemy z tym procem grajac w stalkera gra ciagle mi sie zawiesza jakis dzwiek sie powtarza i pausa pomaga tylko twardy reset (zdarza sie to roznie raz gralem 4 godziny i nic a nieraz nawet po 15 minutach ) nawet po resecie musze prad wylaczyc bo komp nie chce wstac icon_sad2.gif grajac chwile w inne gry nic takiego chyba sie nie zdarzalo przynajmniej nie zauwazylem ale moze za krotko gralem :/ pozostale moj config to zasilaz chiefteak 400W geforce 7900GT i mam troche wiatraczkow 4 w obudowie plus pare urzadzen na USB typu kamerka intrnetowa itp .. Moze ktos mi powie co to moze byc wgralem amd oprimazera ale jakos tez nie bardzo to pomaga proc ustawiony 200 pamieci na 200 HT na 3 napiecie 1.350 i podnioslem nawet na 1.600 cos tam temperatura 40C takze napewno to chyba niejest przgrzewanie no nie wiem co robic icon_sad2.gif moze to proc jest walniety heh reinstalowalem windowsa .. ps.Moze przeinstalwoac system i nie wgrywac latki od MS i patcha od AMD no nie wiem .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hihot Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 jaki masz ram to jest najistotniejsze pytanie w tym co piszesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elendir Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 (edytowane) Ram mam 2 x 512 400mhz (kingston) przed przesiadka na Athlonie 3000 chodzilo wszystko idealnie ..(napiecie dla tych kosci mam na auto i nie wiem w sumie jakie dac 2,7?) Edytowane 19 Listopada 2007 przez Elendir Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hihot Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 hmm pamieci masz ustawione na auto? zrob tak sciagnij stressprim2004 dla 2 jajek i odpal test ram on ladnie obciaza cpu i ram, jak sie wylozysz to podbijesz w biosie napiecie pamieci i tak az przestanie sie wykladac... ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elendir Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 (edytowane) Myslisz ze to wina pamieci ? te zwiechy ? pamieci sa ustawione na 200(400) napiecie na auto Edytowane 19 Listopada 2007 przez Elendir Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 Czy mi się wydaje, czy A8N-E miał problemy z zasilaniem A64 X2... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hihot Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 ja jak doswiadczalem takich problemow jak on opisuje to zawsze mialem problem z pamieciami ;-) bo cpu poprostu wylaczal kompa hehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elendir Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Nio robilem te testy i generalnie raz wyskoczyl blad na pamieciach ale tylko raz a testowalem dosc dlugo ... Temperatura rdzeni to 60 i 65 C przy stresie to moze byc to ? za duze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...