Bardock Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 Co tu dużo pisać - zapraszam :D Link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Panie może by Pan postawił w końcu jakiś sensowny serwis (który komuś by się przydała, artykuły itd) a nie kolejne forum? Myślał Pan o tym? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Po prostu szuka swojego miejsca w sieci. A poza tym ma jakiś użytkowników co stawia go już na niezłej pozycji :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Niemonotematyczny widzę jesteś. Niestety znów ta sama śpiewka się zaczyna... Czy ty się człowieku chwalisz ? ? ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bardock Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Niczym się nie chwalę, bo nie ma czym.A zrobić własne forum to nie grzech.Nie podoba sie?Nie udzielaj się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Kiedy zmienicie tą ohydną domenę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Niczym się nie chwalę, bo nie ma czym.A zrobić własne forum to nie grzech.Nie podoba sie?Nie udzielaj się. Nie wiem z jakiego powodu się wzburzasz. Dając tutaj 'informacje' o jakiejkolwiek swojej stronie automatycznie zostajesz poddawany ocenie. Ja mam w zwyczaju wygłaszanie swoich opinii, ponieważ mam nadzieję, że wreszcie skończy się fala tych nieprzemyślanych i nonsensownych tematów o nowych forach internetowych, które ktoś stworzył 10 minut temu. I zrozumcie, że tak jest w każdej dziedzinie, że nie wystarczy sam pomysł. Należy najpierw go wypróbować, bo to co siedzi w naszej głowie nie zawsze przekłada się na hurra optymizm u innych. EOT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bardock Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Kiedy zmienicie tą ohydną domenę? Możemy w każdej chwili, pytanie tylko gdzie przenieść? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Hmm gdzie przenieść? Chodziło mi o coś normalnego w stylu swiatgsm.pl lub swiatgsm.com, a nie o darmową, brzydką, trudną w zapamiętaniu domenę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bardock Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 Strona wchodzi też przez http://www.swiatgsm.tk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 Wypozycjonuj jedną, porządną domenę a nie 10 słabych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...