SeloD Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 Witam. Zainstalowalem gierke. Mam dobry komp i na full detalach bez problemow smiga. Problem pojawia sie juz w menu.. wszystko chodzi plynnie ale co kilka sekund gra "zacina" sie na jakies 0,5 s. W samej grze jest to samo :mur: Co to moze byc?? Stery do grafy?? bardzo to irytujace:/ poza tymi przestojami wszystko chodzi plynniutko. Jakies rady? wielkie dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 mam problem ale cos mnie boli - co mi jest ? widzisz sens w tym zdaniu bo ja niebardzo. Po pierwsze co to za gra, co masz w kompie itp - to jak u lekarza, czym wiecej info tym ci lepiej pomoga !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeloD Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 mam problem ale cos mnie boli - co mi jest ? widzisz sens w tym zdaniu bo ja niebardzo. Po pierwsze co to za gra, co masz w kompie itp - to jak u lekarza, czym wiecej info tym ci lepiej pomoga !! Juz nie wsiekaj sie! Core 2 Duo E6400, 2 GB Ram, GF 7900 GS. Gierka " StuntGP" wystarczy info? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 Jaki zasilacz, jaki dysk? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 (edytowane) Stery do grafy??Spróbuj tego na poczatku Może syf w systemie ? , może przekręciłeś grafikę ? W innych bardziej wymagających grach problem się powtarza ? Edytowane 19 Listopada 2007 przez M@TI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 Sprawdź temperatury, potem format i najnowsze stery whql do wszystkiego. puść orthosa na pare h, memtest/goldmemery, skan na arty w atitool. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 stuntgp mi sie tez zacinala rownomiernie i sie grac nie dalo. za stara gra na taki sprzet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeloD Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 Zeby bylo jasne. Wszystko smiga jak burza... wszystkie inne DUZO bardziej wymagajace trybia- np F.E.A.R na FULL detalach zapiernicza bez problemowo. W systemie jest czysto - szwajcarski zegarek. mem test OK- wszystko smiga bardzo dobrze.temperatury w normie...kutwa nie wiem co jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrrcin Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Zeby bylo jasne. Wszystko smiga jak burza... wszystkie inne DUZO bardziej wymagajace trybia- np F.E.A.R na FULL detalach zapiernicza bez problemowo. W systemie jest czysto - szwajcarski zegarek. mem test OK- wszystko smiga bardzo dobrze.temperatury w normie...kutwa nie wiem co jest Może patch? Ja np. wczoraj ściągnąłem patcha do Syberii. Przed jego instalacją w ogóle nie dało się grać bo gra była spowolniona, a teraz wszystko jest OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Zobacz na jednym rdzeniu. Jak odpalisz grę, to ją zminimalizuj, odpal menedżer zadań, prawym przyciskiem na proces, ustaw koligację i odhacz tam jedno cpu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komixx Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 a może po prostu zbyt dobry sprzęt do tej gry? wiem, że to może być śmieszne ale mojemu koledze kiedyś też nie chciała pójść stara gra.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Zobacz na jednym rdzeniu. Jak odpalisz grę, to ją zminimalizuj, odpal menedżer zadań, prawym przyciskiem na proces, ustaw koligację i odhacz tam jedno cpu. nic nie daje tez probowalem a może po prostu zbyt dobry sprzęt do tej gry? wiem, że to może być śmieszne ale mojemu koledze kiedyś też nie chciała pójść stara gra.... no raczej. #%*%^ nie inaczej :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 A jaki ten zasilacz-dowiem się? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...