Skocz do zawartości
SeloD

Gierka Sie Tnie:/ Co To Moze Byc?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Zainstalowalem gierke. Mam dobry komp i na full detalach bez problemow smiga. Problem pojawia sie juz w menu.. wszystko chodzi plynnie ale co kilka sekund gra "zacina" sie na jakies 0,5 s. W samej grze jest to samo :mur: Co to moze byc?? Stery do grafy?? bardzo to irytujace:/ poza tymi przestojami wszystko chodzi plynniutko. Jakies rady? wielkie dzieki za pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam problem ale cos mnie boli - co mi jest ? widzisz sens w tym zdaniu bo ja niebardzo. Po pierwsze co to za gra, co masz w kompie itp - to jak u lekarza, czym wiecej info tym ci lepiej pomoga !!

Juz nie wsiekaj sie! Core 2 Duo E6400, 2 GB Ram, GF 7900 GS. Gierka " StuntGP" wystarczy info?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zeby bylo jasne. Wszystko smiga jak burza... wszystkie inne DUZO bardziej wymagajace trybia- np F.E.A.R na FULL detalach zapiernicza bez problemowo. W systemie jest czysto - szwajcarski zegarek.

mem test OK- wszystko smiga bardzo dobrze.temperatury w normie...kutwa nie wiem co jest

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zeby bylo jasne. Wszystko smiga jak burza... wszystkie inne DUZO bardziej wymagajace trybia- np F.E.A.R na FULL detalach zapiernicza bez problemowo. W systemie jest czysto - szwajcarski zegarek.

mem test OK- wszystko smiga bardzo dobrze.temperatury w normie...kutwa nie wiem co jest

Może patch? Ja np. wczoraj ściągnąłem patcha do Syberii. Przed jego instalacją w ogóle nie dało się grać bo gra była spowolniona, a teraz wszystko jest OK.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zobacz na jednym rdzeniu. Jak odpalisz grę, to ją zminimalizuj, odpal menedżer zadań, prawym przyciskiem na proces, ustaw koligację i odhacz tam jedno cpu.

nic nie daje tez probowalem

a może po prostu zbyt dobry sprzęt do tej gry? wiem, że to może być śmieszne ale mojemu koledze kiedyś też nie chciała pójść stara gra....

no raczej. #%*%^ nie inaczej :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi