Altair_89 Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 Witam. Mam taki problem a mianowicie chłodzenie w mojej karcie graficznej (oto ona http://pl.asus.com/products.aspx?l1=2&...mp;modelmenu=1) służy mi już kilka lat i najwyższy czas aby przeszło na emeryturę, bo długo tak nie pociągnie. Nie mam pojęcia jakie chłodzenie kupić aby pasowało do tej karty, szukałem ale wszystko co znalazłem to Nvidia 6600 (seria) z wyjątkiem AGP. Napiszcie jakieś propozycje układów które napewno będą pasowały. Z góry Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 pentagram xc-70 , zalman vf700-alcu, AC Accelero S2... To przykłady-jest ich więcej, ale te są bardzo dobre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Altair_89 Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 pentagram xc-70 , zalman vf700-alcu, AC Accelero S2... To przykłady-jest ich więcej, ale te są bardzo dobre. Dzięki. Zastanawiałem się nad Accelero S2 ale jak oglądałem obrazki to nie byłem pewien czy napewno da sie to zamontować. znalazłem jeszcze coś takiego http://allegro.pl/item266700913_nowosc_pen..._promocja_.html i zastanawia mnie czy będzie pasować?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 Daruj sobie tego klona ZM50-HP. Pasowac bedzie ale po co Ci cos o gorszej wydajnosci niz firmowe chlodzenie karty? Do 6600 nizej XC-70Al nie podchodz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 Z tych co podałem wziąłbym albo Accelero i dodał jakiś wolnoobrotowy wentylator (albo nawet i nie, ale wtedy temp. bedzie troszke wyższa niż na oryginalnym chłodzeniu), albo Zalmana-sam miałem vf700al na 6600ge (gt) i nie to że był cichy, co był KOMPLETNIE niesłyszalny!! :) Polecam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Altair_89 Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Dzięki bardzo :). Nareszcie jakaś fachowa porada. Z tego co mówicie to najlepszym rozwiązaniem będzie Zalman i pewnie go kupię. Jeszcze raz Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...