Tahion Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Mam solteka sl_75kav i teraz pytanko czy athlon 1.7+ (0.13) mi na tym pujedze ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 pujdzie,tylko bios q11 i smiga no chyba ze niewyobrazalnego pecha bedziesz mial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 pojdzi aczkolwiek (niewiedziec czemu) ostatnio ktos mial z tym problemy ... wiec na wszelki wypadek nie sprzedawaj narazie swojego starego procka ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 U mnie poszedł i chodził dzień cały, zero problemów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parseval Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 sprawdz wersje plyty. taki maly znaczek kolo slotu ISA. oficjalnie tbred-y sa wspierane przez wersje od F1 wzwyz (max chyba jest F5). jesli masz wczesniejsza wersje np. E5, prawdopodobnie nic z tego nie bedzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...