MacOSek Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 Hi, ułamałem jeden z tych plastikowych zaczepów w moim zestawie słuchawkowym HPM-82 (nie pytajcie jak - jestem zdolny ~~). Tak wygląda ta wtyczka jakby ktoś nie wiedział: No i teraz pytanie - gdzie dostanę taki wtyk? Nie będę przecież nowych hpm-ek kupował :/ Gdybym miał wtyczkę to mi znajomy przylutuje, tylko ciężko dostać sam wtyk - w moim malutkim mieście szukałem to nikt nie ma. Może w necie ktoś sprzedaje? Albo gdzieś w Trójmieście (mam stosunkowo blisko to mogę się przejechać)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 najszybciej kupić jakiś adapter na małego jacka na allegro i przelutować (sam tak robiłem). Koszt jakieś kilka zł z przesyłką z tego co pamiętam. Tak luzem to może być ciężko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 najszybciej kupić jakiś adapter na małego jacka na allegro i przelutować (sam tak robiłem).tylko z tego co widzę to te adaptery nie mają wszystkich pinów we wtyczce, np: tyle wystarczy do obsługi pilota, mikrofonu, itd w HPM-82? swoją drogą, nie dałoby rady przełożyć z takiego adaptera samego tego plastikowego zaczepu? bo on mi się połamał i cały wypadł, tak ze tylko dziura jest ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...