sebastianek1315 Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 Witam .... dokladnie nie wiem jaki mam ram czy ddr2 czy inny jak to sprawdzi ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 odczytać z naklejki, lub sprawdzić jaki typ obsługuje płyta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastianek1315 Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 widze mam DDR SDRAM PC2700 ... na allegro sa takie tytlko nie wiem jaka kupic ???? prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 to jest DDR 1 nie musisz kupować PC 2700, lepiej brać PC 3200 i dosyc ważne, aby były tej samej marki i typu, wtedy unikniesz problemu kompatybilności Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 to jest DDR 1 nie musisz kupować PC 2700, lepiej brać PC 3200 i dosyc ważne, aby były tej samej marki i typu, wtedy unikniesz problemu kompatybilności A co u Ciebie oznacza tego samego typu? Bo jak dla mnie jak kupi pc3200 zamiast pc2700 to już nie są tego samego typu ;) Tak na prawdę nie powinno być problemów przy różnych kościach, ale lepiej kupić podobne kości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...