LPKorn3324 Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 Jak w temacie czasami chcę pograć wieczorami z jakiegoś fps'a i kupa bo muszę wtedy głośniki wyciszyć, żeby rodzinki nie obudzić, a taka gra to mija się z celem. Widzę w cennikach sporo creativów za 60-70 zł i teraz pytanie czy one są warte inwestycji? Nie jestem audiofilem od chyba 5 lat używam Creativów 2.1 i nie narzekam więc zbytnio wymagającym użytkownikiem nie jestem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exe1987 Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Dołożysz jeszcze 30 zł i masz senki Hd 202 albo Hd 201, do wyboru. Będą dobre i do gry jak i dobre do muzyki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 do muzyki nie przewiduje ich używać od tego mam 2.1 i mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swt Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 To kup jakieś ładne za 50zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Ja mam philips sbc hp 200 - kupiłem kiedys na wyprzedażyza 40 zł. Mogą być. Chociaż wolał bym żeby były zamknięte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...