P@t Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 (edytowane) Witam Mam możliwość kupienia wspomnianej płyty za 200zł, ale są to poserwisowe sztuki z 4 miesięczną gwarancją. I tu pojawiają się pytania: 1. Jeśli poserwisowa i tylko 4 miesiące gwarancji to czego się obawiają? - przydałyby się opinie osób, które mają jakieś doświadczenie w temacie. 2. Podobno płyta ma kiepskie możliwości OC z prockami na FSB 200, a tylko na taki mnie stac. Edytowane 20 Listopada 2007 przez P@t Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Ja bym się bał zasilania procka - masz 3 fazowe - czyli przy kręceniu procka prędzej czy później może pójść się kochać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n30 Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 (edytowane) 2. Podobno płyta ma kiepskie możliwości OC z prockami na FSB 200, a tylko na taki mnie stac.Hmm jeśli ma kiepskie możliwości oc z prockami na fsb 200, to co dopiero musi być z prockami na fsb 266. Edytowane 21 Listopada 2007 przez DawidNeo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...