Mario_86 Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Mam taki problem a mianowicie mój drugi dysk seagate 30 gb podpięty jako slave nie jest wykrywany w win xp,natomiast w trybie awaryjnym tak.Nie wiem w czym problem ;/. Wcześniej wsio działało bez problemu. Co może być nietak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 jaki masz format danych fat czy ntfs, może twój dysk master jest z fat a slave w ntfs i dlatego nie widzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_86 Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 Format jest ntfs,na masterze mam tez ntfs. Wszystko powinno być ok no ale niestety nie jest ;/. Dodatkowo na pierwszym dysku(WD 80 gb) na jednej partycji wyskakiwał błąd że " nie można odnaleźć żądanego sektora" ściągając torrenta powiedzmy z grą. Co jest ciekawe mogłem ją sformatować tylko pod fat a konwersja na ntfs była możliwa tylko gdy sformatowałem na fat lecz gdy bylo to formatowanie szybkie :|. Zapuściłem później pod dosem komendę chkdsk e:/f /r no i póki co ten error nie wyskakuje. Ech dziwne rzeczy sie u mnie dzieją ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...