Oststern Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Czy któryś dostawca internetu oferuje internet bez limitów ściąganych danych? jeśli tak to który i za ile oraz z jakimi prędkościami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undefine Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Czy któryś dostawca internetu oferuje internet bez limitów ściąganych danych? jeśli tak to który i za ile oraz z jakimi prędkościami?A któryś jeszcze stosuje limit ściąganych danych? (poza "komórkowymi")? Z chwilą gdy na neo przestały obowiązywać limity stosowanie ich przez innych providerów straciło całkowicie sens... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw1ssst Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 (edytowane) chello 512kb ma limity :P reszta jak wyzej napisal nie stosuje limitow Edytowane 20 Listopada 2007 przez lol802 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oststern Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 o nie wiedziałem że limity już znikły to fajnie a gdzie jest najkorzystniej w stosunku cena/prędkość? umowe chce podpisać na dwa lata nie dłużej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komixx Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 ja aktualnie mam Multimo.. 1 mega za niską cenę..oraz jeszcze ani razu nie miałem z nimi problemu.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw1ssst Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Ja mam netie 1024/256kbps za 59 zl + 28zl chyba za telefon, predkosci dobre w dzien i w nocy (zawsze wyzsze niz na papierze) pingi male. Ogolnie polecam ale tylko na lini netii :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 ostatni bastion gdzie jeszcze limity obowiazuja to cudowna toya (kablowka) masakra. Do tego zalezy gdzie mieszkasz moze u Ciebie jest jakis fajny dostawca taki regionalny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oststern Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 na regionalnego to chyba nie mam co liczyć :( dzisiaj przypadkiem zauważyłem reklame szerokopasmowego internetu w orange że niby od 49zł miesiecznie co w sumie by mnie satysfakcjonowało.Co o tym myslicie opłaca sę wziąć? ktoś może wie jakie prędkości oferują i na ile umowa trzeba podpisać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antares4 Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 rozumiem że internet chcesz wziąć na osobe nie na firme? bo na osobe jest 49zl/miesiac ale przy umowie na 3 lata a przy umowie na rok jest 79zl/miesiac, jest jeszcz umowa na 2 lata ale nie pamietam cen, pewnie cos kolo 60zl. Aktywacja kosztuje jakieś grosze a modem chyba złotówke aha ceny które podałem dotyczą 1MBS bo przy wyższych prędkościach sa też wyższe ceny. Nie wiem tylko czy przypadkiem nie jest tak że majac freedom musisz też mieć abonament w TP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 Chello easy: 2mb/384kb - 69zl (w pakietach taniej) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
login666 Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 Nie wiem tylko czy przypadkiem nie jest tak że majac freedom musisz też mieć abonament w TPtrzeba mieć abonament w tp ale możesz mieć socjalny takze luz.Do tego dobrze jakbyś miał abonament w orange wtedy dostawałbyś złotówki na konto tylko za to że masz fredom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...