Dijkstra Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Dostałem to mailem od kumpeli: :lol: :lol: :lol: A tu mirror Gruceli, w razie, gdyby godzinny transfer był wyczerpany: www.pcmaniak.pl/_grucela/czat.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 bueheheehhe czytajac to liczylem na Bad End , a tu nagle ni skad ni z owad kulturlna rozmowa - widac ze dwie blondynki siedzialy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 HEhehehe.... :lol: CO 2 głowy to nei jedna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 To mnie rozwaliło rozmowa na poziomie:lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 nic poza czerwonym X niewidac :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 no link do grafiki nie dziala; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Godzinny limit transferu dla konta r.anyz.w.interia.pl umieszczonego na serwerze MIASTO WWW został przekroczony. Godzinny limit transferu dla kont bezpłatnych, zlokalizowanych na serwerze MIASTO WWW wynosi 1,5 MB. W związku z jego przekroczeniem, konto o nazwie r.anyz.w.interia.pl zostało czasowo zablokowane. Zostanie ono ponownie automatycznie odblokowane począwszy od następnej godziny. Zapraszamy do ponownego odwiedzenia tej strony w późniejszym czasie. Jeśli jesteś właścicielem tej strony i chcesz znacznie powiększyć godzinny limit transferu do 7,0 MB, możesz w każdej chwili dokonać ulepszenia tego konta. Zachowując ten sam dobry adres oraz dotychczasowe ustawienia, otrzymasz znacznie większą pojemność (25 MB), atrakcyjny transfer 2,5 GB/m-c, a do tego brak okienka reklamowego pop-up. Ulepsz swoje konto i wejdź w nowy wymiar MIASTO WWW EXTRA - zanim założysz sprawdź szczegóły oferty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmergiel Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 LOL - stare ale jare juz od jakis 2 miechow to po sieci chodzi :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 :lol: rotflowskie to... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Sorki, nie mam innej stronki na podorędziu, zaraz skompresuje obrazek, żeby więcej razy na godzine obeszło... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 lol... :lol: widze ze sa problemy z serwerwm wiec zmirroruje to ;) www.pcmaniak.pl/_grucela/czat.jpg - jakby ktos nie widzial obrazka wyzej to klikac tu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 ROTFL :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 widac, ze panny hip hopu sluchaja-to ten wlasnie poziom :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 heheheheh :D dobre dobre :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 ROTFL LOL ROTFL!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Dobrze dowaliłeś Bruce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 PS- a ja otrzymałem zestaw pytań ( na serio) od znajomej :D Co o mnie sądzisz Wybierz którąś z odpowiedzi: 1) lubie cie 2) bardzo cie lubie 3) podobasz mi sie 4) kocham cie 5) nie lubie cie 6) nienawidze cie 7) wkurzasz mnie 8 ) skrzywdzilas(es) mnie 9) jestem zazdrosna(y) o ciebie 10) chce sie z toba przespać 11) jesteś brzydka(i) 12) nastawienie obojętne Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi. :P Przypominają mi się teksty z Milenki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 ROTFL ! to tak 3eba z ludzmi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Tragiczne :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 buahahhahahaah co za inteligentna rozmowa rolff :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 buehehehehe co za kulturalna rozmowa :lol::lol::lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...