Kit44 Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Witam. Mam taki problem, że jak nagrywam płyty DVD (przewaznie sa to Verbatimy, z którymi nigdy nie miałem problemu) to szczególnie przy duzej ilości danych (3-4GB) nagrywanie sie jakby wiesza. Tzn wszystko działa ok licznik czasu w programi sobie działa niby ok, ale procent nagrania jest cały czas taki sam a dioda na nagrywarce sie nie swieci. Czasem uda sie nagrac ale czesciej sie zawiesi. Myslałem ze to poblem nagrywarki wiec oddałem ja na gwarancje (to była 110 albo 111 juz nie pamietam) i dostałem nowa 112, i jest ten sam problem. Sprawdziłem nawet programy, zainstalowałem kilka m.in. Nero, Ashampoo itp - we wszystkich jest to samo. Sprawdziłem równiez na innych systemach - mam win 98 prawie nie ruszany na jednej partycji i BartPE (Live windows xp) i na nich jest OK. Wnioskuje wiec ze to bedzie problem z aktualnym systemem WinXP SP1 - tylko gdzie szukac problemu? (reinstalacja nie wchodzi w gre niestety) :mur: Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krulowiec Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 witam, też mam tę nagrywarkę i też mam problem odsyłam do mojego posta z innego forum LINK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kit44 Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 witam, też mam tę nagrywarkę i też mam problem odsyłam do mojego posta z innego forum LINK Na twoim miejscu spróbowałbym dla pewności na innym systemie (albo jak masz wolna partycje to zainstalowac na swoim a jak nie to np u kolegi) i jesli dalej bedzie problem to na gwarancje oddac i ich meczyc. U mnie jest najwyraźniej problem z windowsem a nie z nagrywarka tylko nie jestem pewien gdzie szukac a niechce "rozbabrac" całego systemu i mam nadzieje ze ktos na tym forum bedzie miał jakis pomysł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kit44 Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Ale nie rwijcie sie tak do pomocy bo nie nadążam czytać :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...