adrianadik Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Zrobiłem update SE z520i za pomocą aplikacji ze strony SE. Postępowałem według instrukcji, wszystko poszło tak jak trzeba, ale...nowy soft(faktycznie nowszy) jest w języku angielskim. Nie jest to mój telefon, ale osoba która go używa nie zna angielskiego. Wcześniej oczywiście język był polski. Co więcej, nie da się wybrać innego języka telefonu niż angielski...Czy jest na to jakaś rada? W sensie czy da się wgrać do niego polską wersję softu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Spróbuj wyjąć baterię z telefonu na jakiś kwadrans, po czym włóż razem z kartą SIM i włącz. Powinien spytać przy uruchamianiu o wybór języka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 niestety tak jest .. tez tak mam w z530 jak robilem update tyle ze mi to lata bo i tak uzywam angielskiego .. powiedzieli mi w serwisie ze moga mi wgrac za darmo polski (mam gwarancje)... wiec jesli masz papiery do telefonu powinni ci to zrobic gratis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...