werto Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Chce kupic piekarnik Samsunga, BT65TDBFST. Kosztuje 3499 zł. Jak sądzicie czy warto wydać tyle kasy na ten piekarnik? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Warto nawet więcej... ale jest tylko jedno pytanie. Czy będziesz z niego korzystał żeby nie było przerostu formy nad treścią ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 (edytowane) http://allegro.pl/item270239417_piekarnik_...rrison_hit.html 2400zl [; za 3500 nie warto Edytowane 20 Listopada 2007 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwaska Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Juz od 2000 pln mozna go dostac- http://www.ceneo.pl/827443 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werto Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Juz od 2000 pln mozna go dostac- http://www.ceneo.pl/827443 ;] Jaka tu jest opcja, nie wiedziałem że jest aż taka rozpiętość cenowa, wogóle jak to jest możliwe? Ale mnie przekonaliście że warto kupić ten piekarnik Samsunga:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 To teraz daj koledzie 1,5 kafla za fatyge i masz piekarnik za 2 kafle, co czyni razem 3,5 kafla, ktore chciales wydac [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oststern Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 To teraz daj koledzie 1,5 kafla za fatyge i masz piekarnik za 2 kafle, co czyni razem 3,5 kafla, ktore chciales wydac [; Dobre, trzeba się dzielić z bliźnimi:P Ja to bym chciał mamie taki zafundować, bo ona to piecze w takim starym trupie i jest mi jej szkoda, a dobra z niej kobieta. Fajny ten Samsung BT65TDBFST. A co to jest ta funkcja twin convetcion? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werto Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 A co to jest ta funkcja twin convetcion? Twin convetcion to jest taka opcja że wsadzasz separator do piekarnika, i masz dwa niezależne piekarniki w jednym w których możesz ustawić inne temperatury i różny czs pieczenia. Więc jak chcesz upiec kurczaka a na deser ciasto to możesz odrazu to załatwić 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi_89 Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 (edytowane) ...i bedziesz mial ciasto o zapachu kurczaka [; za 2k mozesz kupowac;p Edytowane 23 Listopada 2007 przez hubi_89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oststern Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 ...i bedziesz mial ciasto o zapachu kurczaka [; za 2k mozesz kupowac;p Ja to się zajarałem tym piekarnikiem i gadałem z gościem w sklepie i on mi powiedział że nie ma opcji żeby to się tak stało, bo ta część co dzieli ten piekarnik Samsunga na dwa to robi dwie oddzielne komory. I mówi mi że skoro temperatury inne utrzymuje w tych dówch częściach, to tym bardziej nie ma opcji żeby się zapachy mieszały. Jeszcze mi koleś powiedział że ten pierkanik BT65TDBFST, to ma funkcje czyszczenia parowego i jakieś wnętrze z emalii ceramicznej co się nie rysuje czy coś w tych klimatach. Niezły bajer 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werto Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 Oststern a ja to nie wiedziałem o tym że jest taka opcja czyszczenia parowego, jak to w ogóle działa? Ktoś to już sprawdził ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oststern Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 Oststern a ja to nie wiedziałem o tym że jest taka opcja czyszczenia parowego, jak to w ogóle działa? Ktoś to już sprawdził ? To jest ponoć prosta sprawa. Nalewasz wode na blache, wsadzasz to do piekarnika. ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>sz odpowiednią temperaturę i bach. Pózniej tylko przecierasz szmtką to co zostanie i po kłopocie. Mysle że taki system czyszczenia parowego w piekarnikach Samsunga to fajna opcja, bo nie musisz kasy wydawać na jakieś chemikalia 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werto Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 To jest ponoć prosta sprawa. Nalewasz wode na blache, wsadzasz to do piekarnika. ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>sz odpowiednią temperaturę i bach. Pózniej tylko przecierasz szmtką to co zostanie i po kłopocie. Mysle że taki system czyszczenia parowego w piekarnikach Samsunga to fajna opcja, bo nie musisz kasy wydawać na jakieś chemikalia 8O Faktycznie, czyszczenie parowe wydaje się proste. Hehe, zrobiłem mu zdjęcia. Ale mi się podoba 8O Juz niedługo będzie mój. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luisam Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 8O Ale się chłopaki podjaraliście tym piekarnikiem, kurcze, chciałbym się umieć cieszyć z takich rzeczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oststern Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Napisali że ten piekarnik to Jasper Morrison zaprojektował. Ciekawe czy coś jeszcze rozbił do Samsunga:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 Piekarnik Samsunga ? Sorry ale gdybym miał wydać tyle sałaty to na pewno nie na niesprawdzone produkty. To już z Amica pewnie byłbym bardziej zadowolony. Idź w sprawdzone produkty a nie bądź testerem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truman20 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 Uprzedzam, że to tylko moje zdanie: ja osobiście odradzam kupna sprzętu za tyle kasy. Jeśli jest gwarancja to jest gites, zepsuje się to migiem do sklepu. Niestety jak się gwarancja skończy i sprzęcik się popsuje to będziesz płakał, bo naprawa wyjdzie Cię tyle co nowy sprzęt niższej półki. Moj znajomy ma serwis AGD i ostatnio miał w naprawie pralkę za 2k zł świeżo po gwarancji. Spalił się procesor z module elektronicznym. Naprawa w autoryzowanym serwisie to niecałe 1k zł a u niego około 600-700zł. I jaki z tego morał? Za 700zł można kupić nową pralkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irkos Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 Za tą cenę spokojnie można kupić boscha/siemensa. Jeśli chodzi o sprzęt agd to mają bardzo dobre opinie. Bezawaryjne i dzięki wieloletniemu doświadczeniu dopracowane. Co do pokrycia ceramicznego ma to w ofercie każda firma (oczywiście nie każdy model) w boschu to się nazywa ecoclean jest to jakaś emalia ceramiczna. Trzeba tylko zwrócić uwagę czy są nią pokyte wszystkie ścianki czy tylko np. tylna. Jeśli chodzi o samooczyszczanie to jest to pyroliza, piekranik nagrzewa się do temp. ok. 500 stopni dzięki czemu wypalają się wszystkie nieczystości. Pytanie tylko na ile jest to przydatne. Rozmawiałem z osobą która ma taki pierkanik, ale z tego nie korzysta, koszty podgrzania do takiej temperatury są dosyć wysokie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 Nie wiem jak samsung, ale amica (w pralkach np) nie ma najlepszej opini... Dobre sa bosch/siemens (ta tych samych czesciach sa czesto), oraz AEG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Nie wiem jak samsung, ale amica (w pralkach np) nie ma najlepszej opini... Dobre sa bosch/siemens (ta tych samych czesciach sa czesto), oraz AEG Bo Amica robic powinna to w czym jest najlepsza czyli piekarniki. Lodowki tez robia do d*** Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 Nie byłbym taki przekonany czy można ocenić samego producenta. Od ~7 miesięcy mam pralkę Siemensa. Przeszła trzy naprawy, za czwartym razem dostałem nową. I jestem najzwyczajniej zawiedziony wielką marką SIEMENS. Natomiast w okolicach 2005r. kupiliśmy dziadkom najtańszego Whirpoola - i działa do dziś bez najmniejszego zgrzytu. Ale wracając do piekarnika - też mi się spodobał ten Samsung 8O. Chyba modernizacje kompa poczekają 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 Ja mam pralke Siemensa od 2 lat. Pierze praktycznie codziennie, zero problemow ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...