sieniek Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Radeon 9800pro czy GeForce 7300 co wybrac ? i dlaczego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 - pełne nazwy kart - do jakiego pc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Radeon 9800pro czy GeForce 7300 co wybrac ? i dlaczego ? podaj caly konfig ile masz kasy i kiedy chcesz kupic nowego kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieniek Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 (edytowane) Nie wiem właśnie , chodzi mi o to zebym na tym komputerze pograłdo wakacji , nie jakiś full wypas tylko procek i karta graficzna zeby podeszła pod płyte główną K7VZa tak do 300zł. Jęsli chodzi o pc to jest bo można powiedzieć zabytek :D , Karta graf: nie wiem help Procesor: nie wiem help Płyta główna: K7VZA ram: 384 prosze o pomoc Najlepiej jak byście powiedzili co kupic do 300zł karte i procka do tego dziekuje. Edytowane 20 Listopada 2007 przez sieniek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Jaki masz zasilacz ? http://allegro.pl/item269474657_athlon_220...gratis_bcm.html + GF 7300GT DDR3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieniek Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 (edytowane) zasilacz 300 albo 350 vat. i czy ten procek opłaca się <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> ? czyli do tej kwoty pieniędzy bedzie to najleprzy zakup ? Edytowane 20 Listopada 2007 przez sieniek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Liczy się marka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieniek Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 wlasnie nie wiem jaki to jest bo naklejki nie mam ; / , a ten procesor warto kupić ? ja w tym czasie zobacze może w środku mam naklejke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Procka możesz brać, w sumie cena nie jest wysoka, tylko dobrze go "obejrzyj" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieniek Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 zasilacz to ibox model i325 . co masz na myśli obejrzyj :D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Sprawdź warunki aukcji itd., żeby zonka nie było Zasilacz do wymiany :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieniek Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 bo mało czasu jest a procka moge brac i to zaraz tylko ja mało kupuje na allegro, mogłbyś ty zobaczyć co i jak i napisać mi czy sie opłaca ? i jaki zasilacz byś oferował ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 bo mało czasu jest a procka moge brac i to zaraz tylko ja mało kupuje na allegro, mogłbyś ty zobaczyć co i jak i napisać mi czy sie opłaca ? i jaki zasilacz byś oferował ? juz nie ma co zobaczyc :lol: zasilacz forton/delta z allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 (edytowane) imho 250W od fortrona za niecałe 15zł Ci wystarczy ;) http://allegro.pl/item271180181_zasilacz_a...rtron_250w.html a co do grafiki i procka to bierz co beka poleca Edytowane 20 Listopada 2007 przez przemekbydgoszcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 (edytowane) Jakie on ma natężenie na liniach ? Edytowane 21 Listopada 2007 przez beka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Zapewne w cokolwiek pograsz na 384mb ramu... Do gier no najmniej 1gb. Wogóle uważam że kompletnie nieopłacalne jest pakowanie się w tak słaby sprzęt... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...