kosa64 Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Witam! Złożyłem właśnie dwa zestawy: Sempron 3000+/Athlon X2 3600+ Foxconn 690G 1GB RAM Apacer 160GB WD AAJS Samsung SH-S203N. Zestawy będą w przyszłości rozbudowywane o jakąś średnią grafikę. Do jednego zamówiłem Fortrona 350W HLC (2 linie 12V, 10A i 15A). Nie wiem, co wziąć do deugiego, bo Fortrony się skończyły. Najlepiej od użytkownika haszyd. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 U haszyda nie ma niczego odpowiedniego teraz. Weź Modecoma MC 350W (za 90zł jest w apollo) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosa64 Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Problem taki, że na zasiłki dostałem po 50 zł : <. Kiedyś były delty AB, a teraz bieda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Poniewaz tez lubie tanie zasilacze to wszystkim kumplom polecam chiefteki GPS 450 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Chytry 2 razy płaci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 (edytowane) Chytry 2 razy płaci.Ale to nie jego problem , dostal kase i konkretne zamowienie , a nie chce kupic totalnego guana... Edytowane 21 Listopada 2007 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Za tę kasę raczej nie kupi nic dobrego, poza tym zawsze może pogadać z tymi co dają pieniądze. Może niech zadzwoni do Zubrzyckiego to coś mu wynajdą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...