Kszysiu Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 witam mam pytanko czy da sie jakos nasamsugu e250 kozystac z internetu z komputera?? chodzi mi o to czy moge np podlaczyc sie prez kabelek i kozystac na telefonie z internetu za free da sie takie cos zrobic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barat Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Za darmo ? Możesz go podłączyć do kompa i będzie działał jako zwyczajny modem (Win XP sam instaluje, przynajmniej z moim Sagemem 400x tak robi) , ale do samego łączenia chyba przyda się program (na pewno na stronie samsunga coś znajdziesz) Nie będzie to jednak za darmo - będziesz płacił za czas połączenia, albo za paczki GPRS (w zalezności jaki profil połączenia zrobisz w telefonie). Cena zależy od sieci. Dodatkowo sieci oferują jakieś pakiety MB. Osobiście wolę po prostu sobie w telefonie zainstalować Operę Mini i na telefonie korzystać z internetu... w domu używając neostrady (internet z telefonu komórkowego jest dość wolny...( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kszysiu Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 ale mi chodzilo na odwrot:) na telefonie chcialbym przez kabelek kozystac z neostrady:) da sie tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 Zapewne chodzi Ci o coś typu personal area network, które jest w SE. Dzięki temu można połączyć się z internetem przez bluetooth. Wydaje mi się, że na e250 nie da rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...