szmergiel Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Ludzie skonczyliscie sesje?? Ja juz ponad miesiac mecze :(( Ide jutro o drugie przedluzenie pismo zlozyc. Ech co za zycie.......( II rok informatyka ) Sa jeszcze jacys "walczacy"?? Pozdrawiam wszystkich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 powodzenia !! i witam na forum ;) pamietaj : UZYWAJ OPCJISZUKAJ niech moc(z) bedzie z toba ! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 hehe! ja skonczylem sesje 5 marca:O tylko raz przedluzalem; wzasadzie mozna do mnie juz mowic: panie inzynierze! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 ja wlasnie przedluzylem sesje do 27 kwietnia. dam rade... na wszystko jest czas ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Ja się zamknąłem wnormalym terminie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 mnei niestety nie przedluzono sesji .. ale napewno z powodu pewnych okolicznosci o ktorych nie chcialbym wspominac ... niemniej nadal studiuje tylko mam bardzo malo zajec ehh ale coz za glupote sie placi i to slono Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Mi tam tylko zaliczenie z Inglisza zotalo (mam w piatek) tak to wszystko zaliczone (4 egzaminy+zal z cw z maty) 8) he he he to moj 666 post szatan nadchodzi :wink: :twisted: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 a ja mialem 2,5 tygodnia ferii :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexus Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 ja dzisiaj oddałem indeks do dziekanatu. karty nie musiałem przedluzać bo na szczeście na polibudzie są jeszcze ludzie, z ktorymi mozna sie dogadać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 A mi został tylko jeden wpis do indeksu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 a ja mialem 3 tygodnie ferii i srednia 4.2 hy hy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexus Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 a co do ferii, to ja miałem 4 miesiące hehehe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 A ja czekam juz na wyniki poprawek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Ufffff.......dzisiaj zaliczyłem w końcu programowanie błech :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Ufffff.......dzisiaj zaliczyłem w końcu programowanie błech :D 8O To ile u was ta sesja trwa? :D Dziś mija miesiąc od zakończenia sesji przeze mnie :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Ufffff.......dzisiaj zaliczyłem w końcu programowanie błech :D 8O To ile u was ta sesja trwa? :D Dziś mija miesiąc od zakończenia sesji przeze mnie :mrgreen: u mnie na zaocznych termin zdania indexu uplywa w poniedzialek :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 jakie ferie ja mialem je na koniec stycznia 2 tygodnie temu zaczal sie zemestr letni :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 ja tez nie oddalem jeszcze karty zaliczeniowej bo mi wisi glupi kolos z metod komputerowych - kurna same gole wzory grrr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 A ja bez problemow w terminie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Kuźwa no i sesja znów zbliża się wielkimi krokami. U mnie zaczyna się już 9 czerwca :( 4 egzaminy, niech to krew zaleje :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 ja tam mam juz 2 zaliczenia (infa i jezyk) kolejne dwa w weekend (statystyka bazy danych) a potem to juz tylko egzaminy... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 A ja tylko prezentację, obrone i egzam na doktoranckie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 No a ja nie musze jednego egazmu pisać - Modelowania i Symulacji Komputerowej. Super bo mi kupa nauki odpada :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 A mnie czeka examinz: analizy matematycznej, ra<span style="color:red;">[ciach!]</span>eku prawdopodobienstwa, logiki, mikoroekonomii {boze co za gowno} i jeszcze pare zaliczen :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 A mnie czeka examinz: analizy matematycznej, ra<span style="color:red;">[ciach!]</span>eku prawdopodobienstwa, logiki, mikoroekonomii {boze co za gowno} i jeszcze pare zaliczen :(z tego co wymieniasz to wlasnie mikro wydaje sie najprostsze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 a ja mam prze<span style="color:red;">[ciach!]</span>lone bo wychozac z zaliczania laborek z fizy nabluzgalem na wykladowce ktory szedl zamna i sysko slyszal :| no comment..... Powodzenia :) Ps. niezmiernie zadko zdaza mi sie skomentowac wykladowce na glos, raz sie zdazylo i wpadka, pieprzone prawa Murphego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 bo zes cie rozwojowki nie mieli...no nic znowu bede zaliczal sesje letnia w pazdzierniku, przyzwyczailem sie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bull_terrier Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 a ja mam prze<span style="color:red;">[ciach!]</span>lone bo wychozac z zaliczania laborek z fizy nabluzgalem na wykladowce ktory szedl zamna i sysko slyszal :| no comment..... Powodzenia :) Ps. niezmiernie zadko zdaza mi sie skomentowac wykladowce na glos, raz sie zdazylo i wpadka, pieprzone prawa Murphego studjujesz moze na pollibudzie :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 A mnie czeka examinz: analizy matematycznej, ra<span style="color:red;">[ciach!]</span>eku prawdopodobienstwa, logiki, mikoroekonomii {boze co za gowno} i jeszcze pare zaliczen :(z tego co wymieniasz to wlasnie mikro wydaje sie najprostsze :) Dla mnie mikroekonomia to jeden wielki belkot :x Mam nadzieje ze zalicze w pierwszym terminie i bede mial z glowy a ocena to mnie wali :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 A mnie czeka examinz: analizy matematycznej, ra<span style="color:red;">[ciach!]</span>eku prawdopodobienstwa, logiki, mikoroekonomii {boze co za gowno} i jeszcze pare zaliczen :(z tego co wymieniasz to wlasnie mikro wydaje sie najprostsze :) Dla mnie mikroekonomia to jeden wielki belkot :x Mam nadzieje ze zalicze w pierwszym terminie i bede mial z glowy a ocena to mnie wali :twisted: wiez mi ze mikro trudno spartolic 8) - napiszesz tylko ze balcerowicz musi odejsc i zaliczysz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...