keiename Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Cytat Cytat Cytat Cytat A mnie czeka examinz: analizy matematycznej, ra<span style="color:red;">[ciach!]</span>eku prawdopodobienstwa, logiki, mikoroekonomii {boze co za gowno} i jeszcze pare zaliczen :(z tego co wymieniasz to wlasnie mikro wydaje sie najprostsze :) Dla mnie mikroekonomia to jeden wielki belkot :x Mam nadzieje ze zalicze w pierwszym terminie i bede mial z glowy a ocena to mnie wali :twisted: wiez mi ze mikro trudno spartolic 8) - napiszesz tylko ze balcerowicz musi odejsc i zaliczysz ;)Sproboawc zawsze mozna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 eee j bede mial w tym roku chyba najlatwiejsza sesje do tej pory :))) wlasnie sie zaczyna w weekend - religioznastwo - pryszcz potem 15 czerwca stosunki miedzynarodowe - tu bedzie trzeba sie przylozyc :/ - prawdopodombeu egzam bedzie latwiejszy od zaliczenia cwiczen z tego przedmiotu :/// i 6 lipca ostatni egzzam - historia polskiej mysli politycznej - pryszcz no i po tym wszystkim bede studentem 4 roku politologii -- strasznie duzo ma to wspolnego z informa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Cytat Cytat a ja mam prze<span style="color:red;">[ciach!]</span>lone bo wychozac z zaliczania laborek z fizy nabluzgalem na wykladowce ktory szedl zamna i sysko slyszal :| no comment..... Powodzenia :) Ps. niezmiernie zadko zdaza mi sie skomentowac wykladowce na glos, raz sie zdazylo i wpadka, pieprzone prawa Murphego studjujesz moze na pollibudzie :?: Nom na wydziale Techniki Morskiej, ale laborki mam w budynku międzywydzialowym z takim dziwnym faciem w okularkach jak słoiki :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bull_terrier Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 A ten facet nie nazywa sie przypadkiem Wabia? Jesli tak to looozik, ja mialem na 1-szym semestrze z nim cwiczenia z fizyki i jest spoko gosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 no i mam kamapnie wrzesniowa z rachunku prawdopodobienstwa :( :( :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Cytat A ten facet nie nazywa sie przypadkiem Wabia? Jesli tak to looozik, ja mialem na 1-szym semestrze z nim cwiczenia z fizyki i jest spoko gosc. Wabia jest spoko, polowa grupy co ma u niego zaliczyla, a moja polowa z tym drugim niezaliczyla kuśfa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bull_terrier Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 No ja bede mial w przyszly czwartek egzamin z E. Lipinskim. W sumie gosc spoko i wyklady fajnie prowadzil ale na maxa wymaga :cry: W poniedzialek byl pierwszy termin i z 60 osob zdalo 9 :lol:. Jeden koles siedzial 1:40 h i dostal 2 :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Ale dziś miałem hardkorowy dzień :D. Wyniki z 3 egzaminów naraz. Na szczęście 3-0 dla mnie i kampania wrześniowa nawet jeśli będzie to raczej krótka i bezbolesna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Cytat No ja bede mial w przyszly czwartek egzamin z E. Lipinskim. W sumie gosc spoko i wyklady fajnie prowadzil ale na maxa wymaga :cry: W poniedzialek byl pierwszy termin i z 60 osob zdalo 9 :lol:. Jeden koles siedzial 1:40 h i dostal 2 :? To super :cry: ja dzisiaj mialem miec poprawke z ekonomi z panią Sokół i .... nieprzyszła sobie :D To Ty jestes Tym WIELKIM gościem, co na kazdej przerwie je jakeiś porzywne posiłki na mase ? :twisted: ( Tak z nickiem mi siie skojarzyło) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 hartkor to ja dzis mialem.. ide na 9 bo mam wyniki z egzaminu a tam mi koles mowi ze o 10 mam egzamin!!! -co jaki egzamin? - ajkis poprostu... i tak dzis napisalem egzamin :> ale spoko na 1 termin i tak bym sie nieuczyl... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shangri_La Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 ha, a ja juz po sesji. Od dzis jestem studentem drugiego roku. pozdroofka dla studentów AP w Krakowie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_zet Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Ja już finito, w poniedziałek zalczyłem analize -pierwszy rok informy na PW za mną :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bull_terrier Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Cytat Cytat No ja bede mial w przyszly czwartek egzamin z E. Lipinskim. W sumie gosc spoko i wyklady fajnie prowadzil ale na maxa wymaga :cry: W poniedzialek byl pierwszy termin i z 60 osob zdalo 9 :lol:. Jeden koles siedzial 1:40 h i dostal 2 :? To super :cry: ja dzisiaj mialem miec poprawke z ekonomi z panią Sokół i .... nieprzyszła sobie :D To Ty jestes Tym WIELKIM gościem, co na kazdej przerwie je jakeiś porzywne posiłki na mase ? :twisted: ( Tak z nickiem mi siie skojarzyło) Pozdro Przykro mi ale musze Cie rozczarowac TO NIE JA :twisted: Nick mam od pieska ktorego jestem szczesliwym posiadaczem 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarq Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Qrde ,,, jeszcze jutro egzamin z Prawa i witaj wolności ... do września, bo wtedy będą pewnie jakieś poprawki :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Ja dzis podobno mialem egzamin, newiem tak mowia... spoko ma jeszcze 2 trmin :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Już po wszystkim:D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 No ja już mam dwa egzaminy zdane, trzeci to nie wiem bo babka znalazła dwie identyczne prace :) moją i kumpla, nie było mnie na wpisach i jemu dała 3.0 a ja mam sie do niej zgłosić osobiście, no i czwarty egzamin z majcy miałem dzisiaj i jestem dobrej myśli choć nigdy nic nie wiadomo. I zostały mi jeszcze dwa, z prawa gospodarczego i z informatyki. WSEI Kraków Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...