IRZYN Opublikowano 5 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2002 Narazie nie jestem podkręcaczem ale mam problem. Pewnego razu próbowałem wyłączyć kompa : czarny ekranik i nieruchomy wskaznik myszy na srodku. Muszę przytrzymywać przycisk aby wyłączyć kompa. Aha mam ATX-a Robilem formata i nic. Chce podkreślic ze jestem świeży więc prosze o racjonalne odpowiedzi pozdrawiam!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majster Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 Sprecyzuj trochę jaśniej, ale jeżeli Cię dobrze zrozumiałem, to albo "Windows shutdown suplement" albo coś jeszcze innego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 podlacz inny zasilacz, proste :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRZYN Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 To raczej nie windows bo formatowałem kilka razy ale jeśli mam ustawiony tryb awaryjny albo nie zainstalowanom grafe to wszystko jest "OK" :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...