piiwko Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Witam Zastanawiam się nad rozszerzeniem pamięci w laptopie z 1 do 2GB. Cel to zwiększenie komfortu pracy w Viście. Pytanie brzmi - czy warto wydawać pieniądze? Oczywiste jest, że lepiej mieć 2GB ale zastanawiam się czy różnica będzie na tyle odczuwalna, że warto poświęcić trochę kasy? A może 2GB to jeszcze nie to i trzeba myśleć o 4 (niestety wiąże się z tym zmiana systemu na 64bitowy)? Procesor to AMD Athlon 64 X2 1.8 Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noodle Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Z 2GB mialbys wiekszy komfort pracy na XP, a co do Visty to 2GB uwazam za minimum. Fakt, mozna dzialac i na 1GB, ale dzisiejsze ceny ramu same zachecaja zeby dorzucic. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterAdi Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Sam posiadam 3 GB ,na viscie siedze juz ponad 6 miesiecy( 32 bit) na 2 gb bylo juz badzo dobrze , po dokupieniu 1 gb wiekszych roznic nie zauwazylem a w grach tak ;-) wiadomo ramu nigdy nie za wiele.... :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piiwko Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Widzę, że ja dużych wymagań nie mam bo mi na XP się komfortowo pracuje przy 512MB ;] Chyba się skuszę na te 2GB dla Visty. Dzięki za opinie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...