sellah Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Czy na tym zasilaczu: http://www.sirius.pl/komputery/towar_wyszu...0W_PFC_ATX.html moge spokojnie podlaczac c2d e6750, 2x1 gb ocz, 8600gt sonic+, wd5000aaks 500gb i wd 200gb, sound blaster audigy i dvd combo? Jesli tak, to ile mniej wiecej zapasu bedzie i czy bede mogl podkrecac karte i procka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 jak najbardziej tak :) Tyle że w tym sklepie jest strasznie drogi ów zasilacz-w Apollo jest za 120zł bodajże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sellah Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Akurat zasilacz jest jedyna znacznie drozsza czescia, sposrod tych, ktore zamowilem. Zreszta, punkt tego sklepu w Lodzi razem z mozliwoscia kupna wszystkiego w jednym miejscu i odbioru osobistego mnie przekonal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 (edytowane) A cena 60zł wyższa też Cie przekonała nie? :? Dziwne podejście-w apollo zapłacisz z wysyłką kurierem (!) 136.65... Widać lubisz wyrzucać kaskę w błotko ;) Edytowane 21 Listopada 2007 przez QRVICH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sellah Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 (edytowane) Widac nie potrafisz czytac ze zrozumieniem, skoro mam szanse zamowic wszystko w jednym miejscu, co znacznie ulatwia ewentualne reklamacje i dzieki czemu mam darmowo zlozonego PCta - to mi to idealnie odpowiada. 60 to nie jest mala suma, i owszem (no, wzglednie, w porownaniu do okolo 3tysiecy, ktore wydam moze i jest - ale...). Zas roznica innych cen na korzysc apollo.pl jest tak mala, ze zniwelowana zostalaby przez oplate kurierska. PS. Obliczylem roznice cen miedzy dwoma sklepami - wynosi 137zlotych na korzysc apollo.pl (2214 vs. 2351) Dolicz do tego oplaty kurierskie (jezeli przesylka samego zasilacza kosztuje 15 zlotych, to wydaje mi sie, ze ta roznica nie istnialaby zupelnie w przypadku zamowienia wszystkich czesci przez internet). PS2. Wybacz ton wypowiedzi. Edytowane 21 Listopada 2007 przez sellah Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Wytrzyma. Ale szczerze mowiac nie wiem po co Ci 700GB ( chyba ze zamierzasz robic kopie bezpieczenstwa internetu ). Mowisz ze 60pln to nie mala suma. Nie w wymiarze obcinania kasy na zasilaczu. Za swoj dawno temu dalem troche wiecej i byl przerostem formy nad trescia. I mam nadzieje ze starczy mi na jeszcze jeden przeskok dlatego ze nie jest za bardzo wysilony. Takze jeszcze sugerowalbym jeszcze raz racjonalenie podejsc do zestawu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sellah Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Nie cierpie nagrywac plyt, jeszcze bardziej nie lubie ich szukac po calym mieszkaniu, kiedy 2 lata temu kupilem 200gb wd to zniknely w mgnieniu oka. A ze stosunek ceny do pojemnosci przy 500gb jest bardzo mily, to tak wybralem ;). Zreszta, z ta kopia bezpieczenstwa netu masz po czesci racje. :D Glupim, ale nie wiem jak mam interpretowac 'ponowne racjonalne podejscie do zestawu'. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 1. Po co Ci DVD Combo. 2. 500 GB ok. Ale drugie 200GB? 3. Jakie audigy i pod co? Ja sam mam 2 + sluchawki i to gra. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trojan222 Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Człowieku, ja w ogole nie wiem oco Ci chodzi? Chce 700GB to kupuje to jego sprawa. Co do zasilacza to spokojnie wystarczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sellah Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 1. Rozumiem, ze pytasz o to w swietle 700gb. Czasem bede potrzebowal przeniesc dane, prosta sprawa, ze sie przyda. 2. Chyba zle mnie zrozumiales, nie bede kupowal nowego 200gb, tylko przeloze z obecnego komputera. 3. Najzwyklejsze, oemowe sound blaster audigy se. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Człowieku, ja w ogole nie wiem oco Ci chodzi? Chce 700GB to kupuje to jego sprawa. Co do zasilacza to spokojnie wystarczy. Sprobuje pisac Twoim tonem Czlowieku - jak ma ciac po zasilaczu to gra nie warta swieczki na dluzsza mete. Bedzie stopniowo rozbudowywac zestaw i nagle okaze sie ze roznica w poborze mocy miedzy pierwotnym a modyfikowanym konfigiem nie jest do przelkniecia przez Modecoma. sellah 1. Dobra ale Combo to czytnik DVD i CD-RW w budzie 5'25 a nie nagrywarka DVD... O to glownie mi chodzi. Combo to jedna z mniej ciekawych inwestycji. 2. Dobrze ze rozwiales moja watpliwosc - bo napisales tak ze odebralem to jako zakup nowych 2 dyskow. 3. Zastanawiam sie czy ten SE nie bedzie mial porownywalnej jakosci sygnalu co integra na nowej mobo [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sellah Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 1. Wybacz zle nazewnictwo, oczywiscie, ze mowilem o nagrywarce dvd. :D 3. Uhh, nie mam pojecia, zdziwiles mnie tym. To mobo: http://www.sirius.pl/komputery/towar_wyszu...n_P35-T2RL.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Jak Blood Iron to jednak nie bedzie gorsza. Powolujac sie na test z E-Gieldy. Chociaz nadal rozmawiamy o kastracie dzwiekowym... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sellah Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 No dobra, ale ktos ta dzwiekowke nawet na tym forum w swoim poradniku uwzglednil, wiec ja wybralem. A co do zasilacza, to planuje raczej lekkie upgrade'y, wiec wydaje mi sie, ze powinno byc w porzadku. Dzieki za pomoc, temat juz zamkniety. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...