konradio Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Mam taki problem, mianowicie kupilem sobie karte Radona HD2600XT na AGP i okazalo sie po zamatowaniu i dokladnym sprawdzeniu, ze mam uszkodzona plyte glowna. W.w karta nie chciala mi dzialac poprawnie, artefakty wystepowaly. Na poczatku pomyslalem ze moze karta jest walnieta, ale sprawdzilem u kumpla na innym kompie i smiga tak jak trzeba. Nie wiem czy dobrze wnioskuje, ale tak mi sie wydaje ze cos sie dzieje z szyna AGP, moze cos z napieciem, albo aktualizacja Biosu cos pomoze, ale nigdy tego nie robilem i nie wiem czy dam rade, nie chce czegos spieprzyc. Mam teraz MSIKT4av Athlona 2000+ 1,3Gb RAM. Tak sie zastanawialem zeby zmienic sobie plyte i procka ale chcialbym ta grafike sobie zostawic. Mam 400zl. Nie wiem na co sie zdecydowac. Chcialbym zostawic sobie RAM i wymienic plyte i procek. Nie wiem na co sie zdecydowac czy moze Athlona 64 czy moze P4? Prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 a64 i asrock dual sata2/vsata jeśli jeszcze któraś z nich dostaniesz w normalnych cenach.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggos Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Bierz Athlona64 X2 3800+ na S939(ok.200zł z przesyłką na allegro).Jest znacznie wydajniejszy od P4.Do tego płyta Asrock 939Dual-Vsta - trudno dostępna w sklepach,raczej tylko z drugiej ręki.Będzie jak znalazł,ma złącza AGP i PCI-E.Sam takiej używam,chodził na niej najpierw GF6800 na AGP,a teraz GF8800 na PCI-E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazio1987r Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 A może nie płyta jest walnięta tylko zasilacz nie daje rady. Podaj markę i moc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konradio Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Zasilacz mam 450Wat SoloTech (159zl), tylko wlasnie dzis u kumpla przetestowalismy karte na kompie z 350Wat tez jakiejs malo znanej firmy.(moj kumpel ma Athllona 64 3000) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...